El masculí de bàsquet tanca l’any amb quatre victòries consecutives

CE Molins de Rei 57- 44 CN Sabadell. Un gran primer període posa aviat de cara un dels partits més plàcids dels molinencs.

El partit es va decidir en els minuts finals // Jose Polo

Imatge del CE Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El CE Molins de Rei i el CN Sabadell es veien les cares al Poliesportiu Municipal després d’una setmana de descans. Els de Juan Couto arribaven encadenant tres victòries seguides, l’última d’elles davant del líder. Si durant les últimes jornades es veia un Molins al qual li costava arrencar i sempre havia de remuntar un avantatge desfavorable, aquest diumenge va ser molt diferent.

La tensió i concentració dels locals –també algunes pèrdues importants del Sabadell– els van permetre col·locar al marcador un primer parcial de 8-0. El gran encert demostrat durant els primers 10 minuts es va traduir en un contundent 18-6 al marcador al acabar el primer període. Si els de Juan Couto no es relaxaven, ho tenien tot de cara per a dominar el partit d’inici a final.

Durant els primers minuts del segon temps, el Molins seguia ampliant distancies davant d’un Sabadell que veia com no li sortia res del que provava. Als locals, en canvi, els entrava gairebé tot, ja fos mitjançant joc interior o tirs de tres. En 20 minuts de joc els molinencs havien anotat 37 punts, i l’aventatge respecte del rival era de +16.

A la represa no es va mantenir la dinàmica anotadora de la primera part. El Molins perdia solidesa en atac, potser fruit del relaxament inevitable que al que convidava l’àmplia diferencia al marcador. El Sabadell, per la seva part, aprofitava algunes facilitats que donava la defensa locals per retallar distancies i donar un toc d’atenció als molinencs. Tot i que només va ser això, un toc d’atenció abans de sentenciar el partit. S’arribaria a l’últim període amb un marcador de 45-34.

El Molins va acusar en els primers minuts la falta de tensió i fins i tot es va arribar a pensar que, després de la superioritat demostrada durant tot el matx, s’acabaria patint. No va ser així. Els locals van saber calmar el partit i l la distancia va tornar a ser considerable aviat. Amb aquestes circumstancies es va viure al Poliesportiu un dels finals més tranquils de les últimes jornades. 57-44 i una gran ratxa de quatre victòries consecutives per tancar l’any 2013.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El masculí de bàsquet tanca l’any amb quatre victòries consecutives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *