Els premis Ràdio Molins de Rei tornen amb més seguretat en el vot

L’Ajuntament inverteix 2.000€ en una plataforma que millora les votacions al premi Molinenc/a d’Honor. Josep Artés, Rosa Florenza, Jesús Jimenez, Cristina Pla, Jordi Molet i Jordi Anducas són els candidats d’enguany. La gala, amb els premiats de la resta de categories, serà el proper 17 de gener. 

Xavi Paz, Joan Ramon Casals i Oriol Romeu durant la presentació dels Premis // Jose Polo

Xavi Paz, Joan Ramon Casals i Oriol Romeu durant la presentació dels Premis // Jose Polo

Després d’una primera edició en la que es va recuperar la iniciativa i d’una segona amb una gala d’entrega marcada per l’espectacularitat, la tercera edició dels Premis Ràdio Molins de Rei volen esmenar el punt feble dels últims anys: el sistema de votació online de la categoria que s’escull per votació popular, el premi al Molinenc/a d’Honor. És per això que, segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’Ajuntament ha invertit 2.000 euros en un sistema diferent per poder votar a través, això sí, de la web de sempre: www.premisradiomolinsderei.net

“No és un sistema 100% fiable però, com a mínim, posem moltes traves a aquells que vulguin falsejar el resultat”, ha explicat el cap de programes de l’emissora, Oriol Romeu, durant la presentació dels premis. I és que ara, per poder triar, s’haurà de fer un registre previ a la plataforma. A més, s’utilitzaran altres filtres informàtics per evitar resultats falsos.

Votacions obertes

Enguany Jordi AnducasJosep ArtésRosa FlorenzaJesús JiménezJordi Molet i Cristina Pla són les propostes a Molinenc/a d’Honor fetes pels jurats de les diferents categories: Esports, Cultura, Solidaritat i Acció Cívica, Comerç i Petita Empresa, Educació i Innovació. Aquests jurats temàtics -formats per molinencs experts en la matèria i premiats de l’edició anterior- properament desvetllaran també el veredicte a les seves respectives categories.

L’escollit com a Molinenc/a d’Honor per votació popular, juntament amb els premiats de les sis categories esmentades i el Premi Comunicació Miquel Armengol, es reuniran el proper 17 de gener en una gala que es durà a terme al Foment Cultural i Artístic a les 20.30 hores.

La sociovergència molinenca des del primer moment ha mostrat el seu compromís i recolzament a la recuperació d’un certamen que va esdevenir tradició de la mà de l’antic director, Miquel Armengol. En roda de premsa, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), ha volgut agrair la feina dels treballadors i col·laboradors de Ràdio Molins de Rei i ha valorat com el “correcte” l’actual format dels premis, amb un cost aproximat de 6.000€. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha valorat els premis com una mostra de la “identitat pròpia” de Molins de Rei.

 • Teresa

  Tal
  como dice el dicho “ S’ha de fer bullir l’olla” del protagonismo político y de la justificación de los costos del manrenimiento ( local de alquiler, sueldos dde los trabajadores, etc) de una emisora municipal sin apenas oyentes. Por un protagonismo exclusivamente politico se recuperó una primera edició llena de irregularidades y “tongo” en las votaciones, seguida de una segona amb una gala d’entrega, marcada per l’espectacularitat, y con más “tongo” en las votaciones, todavía.

  Basta escuchar la radio municipal un viernes por la tarde y ver el tipo de preguntas que se hacen en el concurso del pastel, y ver la cantidad y el nivel cultural de las escuchantes , las cuales, no creo que se sepan manejar en Internet con so del sistema de votació on-line, ni manejarse en esto de
  que s’haurà de fer un registre previ a la plataforma.

  ¿ Para selecciónar el premi al Molinenc/a d’Honor, és necesarario que intervenga la Radio Municipal ? . Considero desproporcionado que el Ajuntament, y específicamente al alcalde bicéfalo Xavi Casals , que en plena crísis económica y habiendo otras necesidades más importantes a suplir en la vila, invierta 2.000 euros en un sistema de votación + 6.000 € + alquiler del Foment
  + ….. todo lo que quieran del dinero que no es suyo, ni se lo han ganado. Esto si que és una
  mostra de la “identitat pròpia” de Molins de Rei, de “tongo”

 • Pingback: Jordi Molet, Jordi Costa, Lluís Posada, Santi Prat i Jordi Arbiol són reconeguts als Premis Ràdio Molins de Rei | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Asier Baiona: Prohoms molinencs | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: El web municipal aconsegueix el segell "Infopartip@" per la seva transparència | Viu Molins de Rei()