Tercera victòria consecutiva d’un masculí d’handbol crescut

CE Molins de Rei 33 – 26 La Salle Bonanova. Remuntada prestigiosa dels molinencs en una segona part molt intensa on es van veure els gols que a la primera part no van voler entrar.

El CE Molins de Rei va celebrar la victòria amb ràbia // Jose Polo

El CE Molins de Rei celebrant una de les victòries d’aquesta temporada // Jose Polo

Després de vèncer al camp del cuer de la lliga, el JH Mataró, el masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei arribava a la cita amb La Salle Bonanova en un bon moment de forma, que es va notar, sobretot, en el tram final del partit.

A la primera meitat el CE Molins de Rei es va veure superat en moltes ocasions. La contundent defensa dels visitants amb una línia evident i permanent de 6 homes dificultava molt acabar les jugades. Tot i això, el Molins va fer un bon partit defensivament i no va deixar que els rivals s’escapessin en el marcador: la màxima distància va ser de 5 punts. Encara a la primera part l’àrbitre va ensenyar la vermella directe a Jesús del CE Molins per tallar un contraatac bruscament i li va impedir jugar la resta de partit.

Al arribar al descans el resultat era d’11 a 15. La graderia del Poliesportiu Municipal aprofitava per prendre alguna beguda calenta o fer un cigarret abans de que la segona meitat arrenqués. Després de la represa es va poder veure un CE Molins molt més viu, va retallar la diferència ràpidament i, el que va ser més important, es va creure que es podia. Sí, es podia. S’ho van creure els jugadors i els aficionats, que apretaven fent soroll i celebrant tots els gols com si fossin els últims.

Iván Carrasco, de 18 anys, va ser el màxim anotador amb 7 gols, la majoria d’ells en els minuts decisius

La dura defensa rival va provocar que en algun moment el CE Molins de Rei estigues amb dos homes més a la pista, oportunitats que van anar aprofitant per igualar el marcador i posar-se per davant per primer cop en el partit.

La Salle Bonanova es va veure contra les cordes, el CE Molins els havia passat per sobre en una segona part molt intensa on el factor psicològic va ser clau. Els de Pere Arbona sumen així la tercera victòria consecutiva i treuen el cap de la zona baixa, alçant la vista cap a les posicions que tenen davant.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *