Les llars d’infants aconsegueixen una valoració positiva de les famílies

Les families posen una nota mitjana de 8’02 a les llars d’infants municipals. Només es suspèn en el preu del servei. Aquestes valoracions es revelen després d’una enquesta amb la participació al 43’6% dels usuaris. 

La llar d'infants El Rodó està envoltada de natura per totes bandes // Jordi Julià

La llar d’infants El Rodó és una de les enquestades // Jordi Julià

La conclusió de l’enquesta realitzada a 110 famílies (un 43’6% dels usuaris) és clara: les llars d’infants de Molins de Rei són bones però cares. Concretament, els enquestats li donen una nota mitjana d’un 8’02 mentre que suspenen el preu amb un 4,61 de nota. El servei pitjor valorat és el del cost del menjador, que no supera un 3,61, mentre la millor nota és per la satisfacció que veuen els pares en els seus fills amb un 9,12.

La mostra, que es va recollir entre el 12 de juny i el 31 d’agost, té com a objectiu conèixer quina era la percepció dels usuaris sobre els serveis que rebien i detectar els punts amb més marge de millora per part de l’Ajuntament. Va ser realitzada als centres El Molí, El Rodó, La Traca i El Cargol, que són les llars d’infants sufragades amb fons municipals. No hi ha una diferència molt important de nota entre els diferents centres, que han rebut una valoració similar.

Segons el regidor d’Educació, Xavi Paz (PSC), aquesta enquesta demostra que “s’està fent una bona feina a totes les llars d’infants”. Tot i això, el socialista també destaca que cal seguir treballant en “els punts amb més marge de millora”. Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), ha dit que “aquest tipus de treball d’avaluació continuada forma part del nostre estil de governar”. “Aquestes dades ens ajudaran a prendre decisions de futur”, ha assegurat el batlle.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *