El CN Molins de Rei participa a la Mitja Marató de l’Espiral

Onditz Portabella i Pep Zamora van completar la famosa prova de Vilafranca del Penedès. Tres atletes més del CN Molins de Rei fan la Duatló de Muntanya de Sant Andreu de la Barca. 

La Mitja Marató de l'Espirall és una de les proves amb més tradició //  mitjamarato.avespirall.cat

La Mitja Marató de l’Espirall és una de les proves amb més tradició //
mitjamarato.avespirall.cat

Ni el fred atura a la secció de triatló del Club Natació Molins de Rei. El passat cap de setmana dos representants de l’entitat molinenca van anar a Vilafranca del Penedès per participar en una de les proves més antigues de la seva tipologia, la Mitja Marató de l’Espiral, que enguany arribava a la 34a edició. Onditz Portabella va acabar en novena posició de la seva categoria, aconseguint finalitzar la prova en 1 hora i 49 minuts, segons indica el club a través del seu web. Per la seva banda, Pep Zamora va fer 112è de la seva categoria fent una marca d’1 hora i 36 minuts.

Duatló de Muntanya de Sant Andreu

Aquesta no va ser l’única prova atlètica amb la participació de triatletes molinencs. A la tercera edició de la Duatló de Muntanya de Sant Andreu de la Barca Enrique Santamaría va finalitzar 22è. Alfons Bayonas també va aconseguir arribar fins al final fent la 171ena millor marca. Pitjor sort va tenir l’Anna Plaza qui va haver de retirar-se per un accident al tram de BTT.

Recomanacions personalitzades