Roben les almoines de l’església

Els lladres es van amagar a l’interior de l’església després de la missa de difunts per dur a terme el robatori. Un cop buida la parròquia, van forçar la sagristia i es van emportar les almoines, loteria i una estufa. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas. 

Parròquia de Sant Miquel Arcàngel a la plaça de l'Església de Molins de Rei // Parròquia de Sant Miquel

Parròquia de Sant Miquel Arcàngel a la plaça de l’Església de Molins de Rei // Parròquia de Sant Miquel

L’església de Molins de Rei va ser víctima d’un robatori el passat dijous 5 de desembre, segons publica la revista El Llaç a través del seu Facebook. El lladre o els lladres es van amagar a l’interior de la parròquia de Sant Miquel després de la missa de difunts, sense que ningú s’adonés de la seva presència, segons les primeres investigacions. Aquesta hipòtesi ha guanyat força des del primer moment pel fet de que no es va forçar cap porta per entrar durant la nit i, en canvi, la sortida d’emergència (que només es pot obrir des de dins) estava oberta al dia següent.

Sí que estava forçada la porta de la sagristia, d’on els delinqüents van sostraure dos caixes de recollida d’almoines plenes de diners que havien donat els fidels. A més, els lladres es van emportar un talonari de loteria, 95 euros de la venda d’aquesta i una estufa.

La parròquia de Molins de Rei ja ha denunciat el cas als Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per esclarir els fets.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *