L’Atlètic Incresa més solidari col·labora amb el Gran Recapte d’aliments

Amb l’organització d’un torneig solidari al Ricard Ginebreda es van recollir 240 kg que aniran destinats al Banc dels Aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte. Es van convidar a vuit equips del Baix Llobregat de categoria benjamí.

Serà l'últim torneig de Nadal sense unes instal·lacions dignes // Atlètic Incresa

Aquest serà l’últim torneig de Nadal sense unes instal·lacions dignes al barri del Canal // Atlètic Incresa

L’objectiu era clar. Passar un bon matí de futbol i col·laborar amb una gran causa. Per això, el Ricard Ginebreda va acollir un torneig en el que vuit equips benjamins van oferir una distesa jornada de futbol base i, a més a més, es van recollir 14 caixes plenes de productes que aniran destinades al Banc d’Aliments.

L’Atlètic Incresa jugava amb els seus Benjamins B i C i els equips convidats van ser el UE Papiol, el Molins de Rei CF, la Penya Blaugrana Vallirana, la Penya Blanc i Blava Sant Feliu, el Sant Vicenç Associació i el CF Sant Just. La PB Vallirana i el Sant Vicenç van acabar proclamant-se guanyadors del torneig que va estar acompanyat per un magnífic dia assolellat. D’altra banda, el club va obsequiar amb obsequis a tots els nens que hi van participar.

Des de l’organització del torneig, aquest es considera un èxit perquè es van assolir els objectius inicials: passar-ho bé jugant a futbol i fer una recollida d’aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte. Al final del matí solidari, s’havien reunit al voltant de 240 kg, una xifra extraordinària, tenint en compte que el club del Barri del Canal encara no compta amb les instal·lacions ni un servei de bar dignes per fer un torneig de més magnitud. Mentre les obres avancen amb lentitud, des de l’Atlètic Incresa es confia que quan es faci el torneig anual de final de temporada estiguin acabades.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *