La Marató impregna de solidaritat el IV Torneig Benèfic del Molins de Rei CF

Per quart any consecutiu, el Molins de Rei CF col·labora amb La Marató de TV3 amb un torneig que aplega equips d’arreu de Catalunya. L’aspecte del Josep Raich va ser immillorable durant tot el dia en una jornada on el futbol va quedar en un segon pla.  

Aspecte de l'entrada de l'estadi a primera hora del dematí // Adrià Casaín

Aspecte de l’entrada de l’estadi a primera hora del del matí // Adrià Casaín

Des de bon matí tota la comitiva del club es va dedicar en cor i ànima al IV Torneig Benèfic del Molins de Rei CF, que com cada any acollia equips d’arreu de Catalunya i fins i tot un conjunt aragonès. Però en aquests casos el futbol queda en un segon pla, relegat per la solidaritat de tothom que es va anar acostant al Municipal Josep Raich durant tot el dia.

A l’entrada del camp, tot i que alguns es pensaven que es cobrava l’entrada, es venien els números pel sorteig d’una panera i fins a sis lots amb pilotes, samarretes, etc. El preu de les butlletes no estava prèviament assignat, cadascú col·laborava com podia i aquest és, de fet, l’esperit que es promovia amb el torneig. Els beneficis aconseguits es destinen a La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties neurodegeneratives.

En total es van recollir un total de 800 euros tot i que aquesta no serà la quantitat definitiva que el club aportarà a la causa benèfica. A aquests diners se li han de sumar les aportacions dels col·laboradors habituals del Molins de Rei CF i se li ha de restar el cost dels àrbitres dels partits. Encara no es sap la quina serà l’aportació final de l’entitat molinenca.

L’aspecte del camp va ser immillorable durant tot el dia: el servei de bar no donava l’abast, a la graderia no hi cabia ni una agulla i no parava d’entrar i sortir gent constantment. El sol va acompanyar en una jornada de tardor que també va ajudar a què el camp estigués ple de gom a gom.

Pel que fa al torneig estrictament competitiu, es va poder veure molt de nivell a la gespa. Com ja és habitual, competien les categories de pre-bejamí, benjamí i aleví. Els vencedors del torneig disputat durant el matí, els pre-benjamins, va ser el Sant Gabriel, al derrotar el Parets a la final. L’Escola del Futbol Club Barcelona va quedar en quarta posició al perdre el tercer i quart lloc contra la Fundació Marcet.

Imatge panoràmica del camp des de la pròpia gespa // Molins de Rei CF

Imatge panoràmica del camp des de la pròpia gespa // Molins de Rei CF

Pel que fa als Benjamins va ser l’Espanyol el que es va alçar amb la copa, vencent el Sant Gabriel a la final de la categoria. La Fundació Marcet va tornar a guanyar el tercer i quart lloc al Barça, que era el centre de totes les mirades. En categoria Aleví -els partits disputats a mitja tarda-, va ser el Martorell el que va vèncer. L’Igualada va ser el derrotat a la final i el Cervera s’imposà a l’Almeda com a tercer classificat del torneig.

Recomanacions personalitzades