Remuntada de líder

Atlètic incresa 4-2 Bético Esperanza. Els blanc-i-blaus van transformar un difícil 0-2 de la primera part en un 4 a 2 gràcies a un gran treball col·lectiu. En aquests moments són líders amb 31 punts de 33 possibles i amb 7 punts de diferència respecte el segon classificat, l’Espluguenc. 

L'Atlètic Incresa ja és líder de Quarta Catalana // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa en una de les victòries a casa d’aquesta temporada // Alena Arregui

Les expectatives contra el Bético Esperanza, equip situat a la part baixa de la classificació, eren molt més favorables per l’Atlètic Incresa, líder del grup dotzè de Quarta Catalana. Tot i una gran remuntada i el bon treball col·lectiu que van plasmar al terreny de joc, van patir per emportar-se els tres punts, com ja va passar en el seu últim partit al Ricard Ginebreda. 

Als primers minuts de joc del partit corresponent a la novena jornada, ajornat fa unes setmanes per la pluja que va deixar incomunicat el camp de futbol del barri del Canal, es van viure uns minuts sense cap jugada perillosa per part dels homes d’Isaac Bustamante durant la primera part. Un joc fluix si el comparem amb la dinàmica a la que tenen acostumada a l’afició. Fins i tots alguns jugadors, com el davanter Rubén Garcia, demanaven una reacció per part dels seus companys.

Cap al minut 16, els visitants es van apropar a la porteria local sense perill però fent-li saber a l’Atlètic Incresa que haurien de suar per poder emportar-se el matx. Minuts després eren els locals qui des de fora de l’àrea, a pilota aturada, demostraven que eren ells els que tenien perill. Al minut 24 arribava el 0-1 al Ricard Ginebreda de la mà de Kevin Zoe, qui pocs minuts després, gràcies a un error defensiu, feia el 0 a 2. El resultat era sorprenent, el líder queia per dos gols de diferència a casa.

L’Incresa movia la pilota, amb angoixa, sense èxit. Buscaven el gol amb persistència i amb l’actitud que els defineix. De fet, no es pot dir que el problema fos l’actitud. Entre altres, ho intentaven des de fora de l’àrea Segundo Muñoz i Kevin Guevara amb aproximacions atrapades pel porter rival. Així s’arribaria a la mitja part.

A la segona l’Incresa va ser molt més consistent, com no ho havia sigut durant la primera. En els moments més complicats és quan un equip líder ha de ser capaç de demostrar perquè tenen aquesta condició i perquè són favorits per tornar a Tercera Catalana. I així va ser, l’Atlètic Incresa, amb una mentalitat d’acer, va ser capaç de capgirar un partit que s’havia posat molt coll amunt.  Va iniciar el festival Rafa López de penal (1-2). Seguint aquesta dinàmica, David Rivas signava l’empat al minut 67 (2-2).

Quedaven minuts suficients per fer alguna cosa més. El públic, emocionat pel canvi de xip del seu equip. L’afició no va deixar d’animar tot i les baixes temperatures, comportant-se com un autèntic jugador 12. L’Incresa continuava creant ocasions i en una d’aquestes Victor Guzmán feia el 3 a 2 de vaselina. Per acabar de rematar la bona feina plasmada al Ricard Ginebreda, David Rivas va fer el seu segon per arrodonir el 4 a 2 final. Remuntada apoteòsica. 

Des de l’arribada d’Isaac Bustamante a la banqueta l’Atlètic Incresa és un equip inexpugnable. Els del barri del Canal sumen ja 31 punts de 33 possibles, 10 victòries, un empat i cap derrota. Números impecables, dignes d’un equip líder i de la nova era de Bustamante.

Recomanacions personalitzades