Mots i més organitza el segon campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

El club de Scrabble Mots i Més a Molins organitza la segona edició del campionat d’Aparaulats de Molins de Rei. Els inscrits jugaran a través dels telèfons mòbils en una competició amb format de lliga i posteriors eliminatòries. El campionat finalitzarà amb una trobada presencial dels participants.

aparaulats segona edicioDesprés de l’èxit d’organització i participació aconseguit a la primera edició, l’entitat molinenca Mots i més a Molins convoca una segona edició del campionat de Scrabble jugat a través de la popular aplicació per a telèfons mòbils Apalabrados (Angry words). El torneig es fa jugant en llengua catalana i aquest any vol potenciar que els participants siguin molinencs, ja sigui perquè viuen al municipi, hi treballen o tenen algun lligam amb ell a través d’alguna entitat o quelcom similar. Per jugar només és necessari tenir l’aplicació al telèfon mòbil o tauleta amb un usuari creat i el compromís de jugar les partides acordades per no torpedinar la bona evolució del concurs

El campionat d’Aparaulats mantindrà la mateixa estructura de l’any passat, dividint la competició en dos fases. A la primera es dividiran els participants en grups de 10, aproximadament. L’organització intentarà assegurar que els grups són equilibrats i tractarà d’evitar que hi hagi grups més forts que altres basant-se en la trajectòria dels inscrits i el seu percentatge de victòries. Cada grup disputarà una lliga en què tots els integrants s’enfrontaran entre ells una sola vegada. Cada partida guanyada suposarà un punt. En cas d’empat, tots dos jugadors sumaran mig punt.

Eliminatòries virtuals i trobada final presencial

Un cop finalitzi aquesta primera fase, a mitjans de gener, es passarà a la segona fase, on els participants quedaran enquadrats en tres nous grups: el grup dels mestres (classificats a les primeres posicions de cada grup), el grup dels aspirants (posicions immediatament següents a les del grup dels mestres) i grup dels aprenents (la resta), garantint així que tots els participants continuen jugant a la segona fase en funció del seu nivell. La mecànica de la segona fase serà diferent, ja que es resol amb un sistema d’eliminatòries en què el guanyador de cada eliminatòria serà el millor de tres partides. En el cas que un jugador guanyi les dues primeres partides, la tercera no caldrà que es disputi. Aquí ja si que hi haurà eliminacions i s’aniran jugant cada setmana els vuitens de final, quarts de final, semifinals i una gran final, que serà entre el 13 i el 23 de febrer.

Un cop finalitzada la competició que haurà enfrontat a nombrosos molinencs entre ells a través dels telèfons mòbils, s’organitzarà una trobada presencial per desvirtualitzar tots aquells participants que així ho desitgin. Serà a la seu oficial del club de Scrabble Mots i Més a Molinsel bar The Queen Lara, al carrer Carril. Hi haurà un espai i jocs per fer partides improvisades i es farà entrega del lliurament del premi al millor aparaulador de Molins de Rei. A més, tots els participants podran gaudir d’un petit refrigeri gentilesa de l’entitat organitzadora.

Les inscripcions estan obertes fins aquest dissabte 7 de desembre a través de la pàgina web de Mots i Més. A dos setmanes del tancament de les inscripcions ja se superava la trentena de participants inscrits.

Recomanacions personalitzades