Gran actuació de l’halterofília de Molins de Rei en el campionat d’Espanya

Marcos Ruiz, Edgar Rubio i Noelia Caballero es proclamen campions d’Espanya en les seves categories. A més, Ruiz aconsegueix tres records estatals. Joselyn Malitaxi aconsegueix una medalla de bronze. 

L'expedició molinenca amb les corresponents medalles // CH Molins de Rei

L’expedició molinenca amb les corresponents medalles // CH Molins de Rei

Una vegada més, l’halterofília de Molins de Rei es mostra com una de les referències d’aquest esport a nivell estatal. El passat cap de setmana es van aconseguir ni més ni menys que tres campionats d’Espanya i quatre records estatals.

Marcos Ruiz va ser or en categoria sub 17 i, a més, va aconseguir superar quatre millors marques espanyoles de la seva categoria en una actuació més que destacada. Per la seva banda, Noelia Caballero també va brillar amb llum pròpia. Una de les grans promeses dels esports de Molins de Rei va aconseguir la primera posició en categoria sub 15 i la segona en sub 17.

A més, una altra medalla d’or va viatjar a Molins de Rei. Edgar Rubio va fer-se amb la primera posició sub 17 del seu pes. Joselyn Malitaxi també va fer una gran actuació aconseguint la tercera posició en la seva categoria.

Recomanacions personalitzades