El cicle Músiques Invisibles descobreix més músics que mai

La iniciativa que vol descobrir veus emergents del panorama musical català amb concerts de petit format creix i portarà a Molins de Rei un total de 10 artistes en la seva tercera edició. Per primera vegada, el Musiques Invisibles comptarà amb un patrocinador. El primer concert arriba dijous 5 de desembre amb Albert Palomar i el grup Súper Gegant. 

cartell_albert-super_final-1El cicle que vol portar a Molins de Rei les veus emergents del panorama musical català, el Músiques Invisibles, arriba a la tercera edició amb més força que mai. Enguany es faran “8 concerts amb 10 actuacions diferents”, segons explica un dels responsables, el periodista i regidor de la CUP Roger Castillo, en declaracions a Viu Molins de Rei. Això significa un augment considerable de l’impacte del cicle que s’havia reduït fins ara a 5 concerts en les seves dues primeres edicions.

Una altra de les novetats és que, per primera vegada, el Músiques Invisibles comptarà amb un patrocinador que es sumarà a les diferents entitats que col·laboren amb la iniciativa, entre les quals es troba aquest diari. Serà la cervesa Estelada i, segons Castillo, el seu patrocini permetrà “millorar el tracte que oferim als músics i consolidar el cicle en tots els àmbits”. Així doncs, el Músiques Invisibles creix, també, econòmicament.

La tercera i última gran novetat és el canvi de dia. Ara els concerts es faran en dijous i no en dimecres, aprofitant el canvi de dia d’emissió del mític programa de ràdio Altraveu, que ja ha arribat a la cinquena temporada. Els esdeveniments seguiran realitzant-se a l’Ateneu Mulei, un espai “idoni per realitzar concerts de petit format”, segons els organitzadors.

Albert Palomar i Súper Gegant, dijous 5

La tercera edició del cicle Músiques Invisibles comença aquest dijous 5 de desembre amb una doble actuació d’Albert Palomar i Súper Gegant. El concert començarà el sobre les 20:30 hores i finalitzarà al voltant de les 11 de la nit. Palomar és un cantautor manresà que proposarà una música més aviat tranquil·la. El seu estil contrastarà amb Súper Gegant, grup on toca el molinenc Miquel Bernis, que aposta per un so trencador.

Recomanacions personalitzades