El femení de bàsquet suma la sisena victòria consecutiva

CE Molins de Rei 58-46 CB Prat. Les entrenades per Pere Galimany passen per un gran moment i van sumar una victòria més gràcies a un bon final de partit.

El Molins és un equip molt fiable // Jose Polo

El Molins és un equip molt fiable // Jose Polo

El femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei passa per un moment molt dolç en la seva primera temporada a Primera Catalana. Després d’un inici complicat en aquesta categoria, l’equip molinenc ha aconseguit habituar-se ràpidament a un nou ritme de joc fins convertir-se en un equip temible, capaç d’aconseguir sis victòries consecutives en una lliga que destaca per la igualtat entre competidors.

L’última d’aquesta sèrie de victòries va ser diumenge contra el Club Bàsquet Prat, rival que va plantar cara al Poliesportiu Municipal. No van començar malament les entrenades per Pere Galimany, que des del principi van demostrar el seu gran estat de forma. En defensa estaven intenses, impedint que el contrari no aconseguís bones posicions de tir. En atac jugaven ràpides, fet que va castigar a les jugadores pratenques, que no van estar còmodes durant els primers minuts.

Va ser una jugadora qui va canviar el rumb del partit, donant-li un plus de dificultat pel CE Molins de Rei. Mònica Carmona va liderar el joc interior de les potablaves, donant-li possibilitats de victòria al CB Prat. Carmona rebia per dins i aconseguia desfer-se de la defensora gràcies a la seva alçada i coordinació. Si el Molins tapava bé les línies de passada era capaç de sortir fora per rebre i, a partir d’aquí, buscar-se la jugada favorable. Era la primera jugadora que aconseguia superar amb claredat a la defensa interior molinenca en tota la temporada. Es va arribar a la mitja part amb un ajustat 30 a 28.

Carmona va jugar un gran partit // Jose Polo

Carmona va jugar un gran partit // Jose Polo

El partit va entrar en una dinàmica espessa després del descans. El matx era un duel entre les dues millors defenses de la lliga i, com era de preveure, costava molt anotar, estava clar que seria un partit de baixa anotació. El Molins no aconseguia trencar el ritme i va ser impossible escapar-se. En alguns moments Pere Galimany va voler despistar al rival utilitzant la pressió a tota la pista, sistema que feia servir més sovint la temporada passada, però tampoc acabava de funcionar. Una altra vegada, uns bons minuts de Carmona van deixar el resultat en 39 a 41 al acabar el tercer període. Es complicava el partit per les molinenques.

Va ser l’encert en el llançament exterior el factor que va donar-li la victòria al CE Molins de Rei. El considerat com a millor equip femení del 2013 va aconseguir tapar el joc interior del Prat i, a base de triples, va obrir una petita escletxa a l’electrònic. Les molinenques van treure el seu millor joc del partit just al final i això va ser un entrebanc massa complicat de superar per les visitants. Un cop aconseguit un marge de sis punts el Molins es va mostrar madur, com sempre, i no va deixar escapar la victòria. Només queda un partit abans de les vacances de Nadal. Donada la dinàmica que porten seria ideal no fer vacances.

Pere Galimany: “Passem per un moment fantàstic”

Escolta l’entrevista de Viu Molins de Rei a l’entrenador del femení de bàsquet del CE Molins de Rei, Pere Galimany després del partit.

Recomanacions personalitzades