El CN Molins continua invicte a casa després de remuntar al Tres Cantos

CN Molins de Rei 11 – 9 CN Tres Cantos. Victòria molt professional dels homes de Sergi Pedrerol que s’han imposat al club madrileny gràcies a una gran segona part amb una sensacional remuntada.

Instruccions de Sergi Pedrerol en un dels temps morts quan han canviat el partit // Adrià Casaín

Instruccions de Sergi Pedrerol en un dels temps morts quan han canviat el partit // Adrià Casaín

Visita complicada la del CN Tres Cantos a la Piscina Municipal de Molins de Rei en un duel que creuava a un equip que ho ha guanyat tot a casa i un rival que havia fet el mateix en tots els seus partits jugats com a visitant.

Un inici de partit molt igualat amb molts gols ja augurava el que seria un matx sublim de waterpolo. El primer quart va estar molt obert i va acabar amb victòria dels visitants per la mínima (3-4). La defensa agressiva dels madrilenys va dificultar l’atac local que no es trobava gens còmode.

En el segon quart, el CN Molins va sortit un pèl adormit i els visitants van agafar més avantatge. Pocs minuts després, però, els locals van iniciar una remuntada amb un parcial de més de 5 gols. El segon quart va acabar 4 a 6. Tot i la diferència, el partit estava plenament obert en tot moment.

Axel Contreras va ser clau amb 3 gols, però el treball col·lectiu de tots va ser fonamental per la victòria

Llavors els molinencs, després d’un temps mort molt prolífic, van arribar a posar-se, ja en el tercer quart, 9 a 6, amb la possibilitat errada de fer el desè en un penal. La defensa contundent del CN Tres Cantos costava reiteradament l’exclusió d’algun jugador madrileny de la piscina, i el CN Molins va saber aprofitar molt bé les superioritats numèriques, factor gairebé sempre clau en el waterpolo.

En l’últim quart, els entrenats per Pedrerol van matar el partit i els visitants van retallar una mica el marcador amb el 11 a 9 final. Nova victòria a casa, on l’equip segueix intractable, i ja sumen 5 victòries de 6 partits jugats aquesta temporada.

Recomanacions personalitzades