El Club Halterofília Molins de Rei guanya el campionat de Catalunya per equips

L’entitat molinenca torna a demostrar que és el bressol de l’halterofília catalana aconseguint el campionat de Catalunya per equips en categoria absoluta.  El conjunt entrenat per David Soria va superar al Matadepera després d’una emocionant competició. 

L'equip molinenc és el millor de Catalunya // CH Molins de Rei

L’equip molinenc és el millor de Catalunya // CH Molins de Rei

L’equip format per Juanmi Pedregosa, Josua Fernández, Edgar Rubio, Marcos Ruiz, Marcos Guerrero i Iker Longás, representant al Club Halterofília Molins de Rei, va aconseguir la victòria en el campionat de Catalunya per equips el passat cap de setmana. Els molinencs van superar al Matadepera, segon classificat, per només 80 dècimes de puntuació. “Un dels nois arriba a aixecar 10 kg menys i guanyen ells”, reconeix l’entrenador de l’entitat, David Soria, en declaracions a Viu Molins de Rei.

“No era una victòria esperada”, reconeix Soria qui explica que dos dels competidors molinencs “no tenien gairebé experiència en aquests tipus de competicions”. Tot i això, homes com Marcos Guerrero i Iker Longás van rendir per sobre del que estava esperat mentre que altres més experimentats com Juanmi Pedregosa o Marcos Ruiz, que va fer rècord d’Espanya no homologable, van fer una gran actuació que va portar al club molinenc a la victòria. D’aquesta manera, l’halterofília del municipi es torna a situar com la millor de tot Catalunya, no només en categories inferiors, sinó també en categoria absoluta.

Recomanacions personalitzades