Segueix la millora de l’asfalt de diferents carrers de Molins de Rei

Les obres de millora d’asfaltatge dels carrers Joan Maragall, Baixada de l’Església, Pare Manyanet i Montserrat ja han començat. La zona del voltant de l’escola Sant Miquel ja està reformada. Les actuacions a la resta de carrers finalitzaran aquesta setmana. 

El carrer Pare Manyanet ja té una altra cara // cedida per Xavi Paz

El carrer Pare Manyanet ja fa una altra cara // X.P.

L’Ajuntament de Molins de Rei segueix amb l’objectiu de fer petites millores en la via pública del municipi. Aquest cap de setmana s’ha millorat l’asfalt dels diferents carrers al voltant de l’escola Sant Miquel. Concretament, els carrers Pare Manyanet i Baixada de Església ja tenen un rentat de cara que era necessari. Al realitzar-se els treballs en cap de setmana, s’ha aconseguit no interferir en l’activitat escolar del centre.

No és l’únic objectiu de millora de la regidoria de Via Pública, encapçalada per Miguel Zaragoza (PSC). Aquesta setmana es realitzarà una actuació similar als carrers Joan Maragall i Montserrat, en aquest cas des del carrer de l’Onze de Setembre fins el carrer Bonavista. Segons el consistori, l’objectiu d’aquestes obres és “renovar completament un asfaltat molt malmès i substituir-lo per un de més qualitat”. D’aquesta manera també s’aconseguirà reduir “el soroll dels vehicles que hi passen”. D’altra banda, s’aprofitarà per eliminar alguns sotracs que afecten a la mobilitat d’aquests carrers i renovar la pintura viària de tots els trams arreglats.

No és la primera actuació sobre les carreteres de diferents punts de Molins de Rei. Durant el més d’agost es van fer múltiples actuacions en aquest sentit, concretant-se la millora del paviment de vuit punts del municipi. Anteriorment, carrers com el Verge de Núria o Sant Pere de Romaní també van millorar el seu asfaltatge i a l’agost de 2012 es va actuar sobre el paviment de Juli Garreta, General Castaños i Bonavista.

Recomanacions personalitzades