El CFS Molins 99 aconsegueix el coliderat a Sant Vicenç

FS Sant Vicenç 3-4 CFS Molins 99. El futbol sala molinenc sap patir en una pista complicada i aconsegueix tres punts que els situen al capdavant de la taula. 

L'inici del temporada dels molinencs és perfecte // Laura Fernández

El CFS Molins 99 és sòlid fora i a casa // Arxiu

El Club Futbol Sala Molins 99 va aprofitar les derrotes de Gavà i Balsareny per col·locar-se colíder de la classificació després de guanyar per 3 a 4 contra el Sant Vicenç dels Horts. Sortint victoriós de partits com aquest és com s’aconsegueixen grans fites al llarg d’una temporada i el conjunt entrenat per Jorge Rubio és un dels més guanyadors de l’esport de Molins de Rei.

Va ser complicat, amb un Sant Vicenç molt concentrat en deixar pocs espais en defensa i sortir al contracop, segons s’indica al web de l’entitat molinenca. Era molt complicat poder superar la defensa local. Això sí, el primer minut Àlex Sànchez feia el 0 a 1 per donar-li una petita avantatge el CFS Molins 99. Al minut 13 el mateix Sànchez, que està en molt bona forma, feia el 0 a 2 i, poc més tard, Isaac feia el 0 a 3. Semblava que la cosa no seria molt complicada però tot va ser un miratge. I és que abans del descans el locals, entrenats per l’ex Molins Víctor Medina van deixar l’electrònic amb un 2 a 3. Tot estava obert.

A la represa, els molinencs van fer estavellar l’esfèric al pal en dues ocasions fins que al minut 13 Sergi Areny va marcar el 2 a 4. Jugant de cinc, el Sant Vicenç va aconseguir fer el 3 a 4. Tocava patir fora de casa. Els de Jorge Rubio van poder gestionar bé la situació per sumar tres punts d’or en un partit que s’havia complicat. Ara ja són líders, empatats amb el Gavà. Sense límits.

Recomanacions personalitzades