Imparables

CE Molins de Rei 65-42 CB Tarragona. Amb aquesta victòria les molinenques demostren que són un equip ja consolidat a Primera i poden fins i tot començar a tenir altres expectatives més enllà de la permanència.

El CE Molins de Rei porta cinc victòries consecutives // Alena Arregui

El CE Molins de Rei porta cinc victòries consecutives // Alena Arregui

El femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei està imparable. En la desena jornada de lliga rebien el CB Tarragona, un equip que l’any passat jugava a Copa Catalunya i que aquest any pretén tornar-hi. Per cinquena vegada consecutiva, el Molins va assolir el repte amb èxit i va endur-se una més que merescuda victòria.

El partit va començar amb un Molins esplèndid que ho encistellava tot. Encara que el Tarragona també va tenir una bona arrancada, les locals van posar-se aviat per davant del marcador. Entrava gairebé tot el que es provava. Així, un cop es va superar la diferencia de +10, no la van deixar en tot el que restava de partit. La defensa local va demostrar un cop més perquè és una de les millors de la categoria; gairebé tots els rebots eren per les molinenques, que donaven molt poques opcions de retallar distàncies a les tarragonines. El primer temps va acabar 23-12.

Al segon període el Molins va seguir amb la dinàmica anotadora, però el Tarragona no abaixava la guàrdia. El domini molinenc es feia palès en la tensió de cada pilota dividida, la lluita de cada rebot defensiu, la mobilitat en atac. En definitiva, el Poliesportiu va ser testimoni d’un partit de gran nivell, ja que el Tarragona venia disposat a endur-se el duel. Així, es va arribar a la mitja part amb un 32-20 a l’electrònic.

Calia persistir. El tercer quart va començar una mica boig. Era una anada i tornada d’ambdós equips. El Molins afluixava quant a punts i només va transformar 3 punts en 5 minuts de joc, una gran diferència amb el que s’havia vist durant la primera part. S’acabava el periode 47-33 i encara restaven 10 minuts per a sentenciar el matx.

I així va ser. La gran efectivitat que havia acompanyat el CE Molins durant la tarda tornava a revifar. S’aconseguiria la màxima diferència del partit durant els últims deu minuts (+20), cosa que no donava cap opció al Tarragona, que tot i això no es donava per mort. Però era la tarda de les molinenques, la cinquena tarda consecutiva que acaba en victòria. En aquest cas per 65-42 i fent encara més valuosa la ratxa que acompanya a les de Pere Galimany.

L’equip es mostra molt madur per ser el primer any que milita a la categoria i la taula situa a les molinenques en tercera posició, amb un balanç de 6 victòries i 4 derrotes. Realment, el CE Molins està imparable.

Recomanacions personalitzades