Sílvia i Ariadna Català: Un últim adéu per a Lluís Català

Ariadna Català

Ariadna Català

No vam tenir temps aquests últims dies per agrair les mostres d’interès, de respecte i d’afecte que s’han manifestat espontàniament mes enllà del cercle de la família. El nostre avi, Lluís Català, era un home discret, però ens vam commoure al veure brotar totes aquelles llavoretes que humilment va sembrar durant la seva vida llarga i plena tot i que ell tenia el sentiment injust de no haver defensat prou be tot allò per que havia lluitat sempre. 

Amb la nostra mare ens correspon reunir, almenys simbòlicament, la gent que el va aprecia i estimar, i que l’exili segueix fins avui separant.

Sílvia Català rodejada de la seva família

Sílvia Català rodejada de la seva família

Com ell ho volia, les seves cendres es dispersaran a França (on viu la seva filla) al mar Mediterrani durant el pròxim mes de març. Ens proposem compartir amb vosaltres aquell moment i entenem perfectament que és impossible que tothom acudis per acomiadar-se però si que podeu enviar per via electrònica (noukouhossou@gmail.com) o per correu (mirar direcció al final de la carta) un últim missatge al Lluís Català. 

Tot allò ens convertirà en una flota pacifica de petits vaixells de paper que portaran el vostres missatges, uns vaixells units entre ells que acompanyaran el seu últim viatge en un instant sense fronteres.

A totes i a tots, gràcies
Silvia i Ariadna

La direcció física on es poden enviar els missatges és la següent:
Ariane uribe
13, rue de la gare
31 330 Grenade sur Garonne
France

El correu electrònic: noukouhossou@gmail.com

Recomanacions personalitzades