El masculí de bàsquet pateix per aconseguir la cinquena victòria

CE Molins de Rei 79-75 Sant Jordi. Els de Juan Couto pateixen per endur-se la cinquena victòria de la temporada en un partit boig.

El Molins va patir però va guanyar // Alena Arregui

El Molins va patir però va guanyar // Alena Arregui

Després d’una dura derrota a la pista del CB La Palma, els molinencs buscaven la cinquena victòria de la temporada. En un diumenge molt plujós, es van aplegar al Poliesportiu Municipal un bon grapat de seguidors que van ser testimonis d’un partit amb molts alts i baixos i un final, com és habitual aquesta temporada, intens.

El masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei va començar malament la tarda. Un primer parcial de 0 a 11 va ser el resultat del poc encert inicial dels molinencs. Fins al minut 5 els locals no es van estrenar al marcador, quan la distància ja era prou gran per augurar que seria un partit difícil pels de Juan Couto. Abans d’acabar el primer temps, però, va haver un canvi d’actitud dels molinencs, que van aconseguir retallar distàncies i finalitzar amb un resultat de 19-25. Els punts de Jordi de Ugarte van resultar essencials per a canviar el tarannà inicial del partit.

Al segon període el CE Molins va anar agafant el control del matx però li costava molt. El Sant Jordi seguia a +11 i  l’arbitratge, molt discutit durant tot el partit, no posava les coses gens fàcils. Els locals seguien presentant moltes imprecisions en atac i el partit es tornava totalment boig. Tot i això, amb un triple de Lluís Tintorer, jugador del Sènior ‘B’, es reduïa la distància a 2 punts. Quan la remuntada ja era una realitat i ambdós equips estaven més igualats que mai, un altre triple de Tintorer completava un bon segon temps del Molins, que veia com l’electrònic apuntava un esperançador 45-37.

Tanmateix, la dinàmica del primer quart es repetia a la represa. El CE Molins patia molt al contraatac i la defensa no es mostrava sòlida. El matx seguia marcat per la permissibilitat dels àrbitres amb els jugadors del Sant Jordi, cosa que encara dificultava més les intencions dels de Juan Couto de fer més àmplia la diferència de punts. Dani Alfaro va tenir una actuació destacable en aquest període que va acabar 64-58, amb dos triples consecutius.

Tot i que el CE Molins es veia superior al seu rival, no mostrava la seva millor versió. A l’últim quart es va estar una llarga estona sense anotar i això va provocar que l’electrònic s’ajustés i es visqués un final de partit trepidant. Tot i que els de Rubí no feien excessius mèrits per guanyar, el partit podia acabar enduent-se’l qualsevol dels dos equips.

Tot i això, el Molins va valer-se dels tirs lliures per tornar a avançar-se. La gran efectivitat en aquests llançaments va acabar sent clau per firmar la cinquena victòria de la temporada dels molinencs. El resultat final, 79-75, un balanç de 5-5 pels molinencs i novens a la taula.

Recomanacions personalitzades