Un rebost rústic il·lustrarà la 163a Fira de la Candelera

El cartell titulat “Rebost”serà la imatge de la Fira de la Candelera del 2014. L’ha dissenyat Marc Roca, un cuiner de Vallirana “enamorat de la Candelera”, que ret homenatge als orígens de la festivitat aplegant els elements més tradicionals de la mostra al cartell.

Marc Roca exhiveix el seu cartell, la nova imatge de la 163ª Fira de la Candelera. // Elisenda Colell

Marc Roca exhiveix el seu cartell, la nova imatge de la 163ª Fira de la Candelera. // Elisenda Colell

Un cartell amb un rerefons rural, parant atenció als origens de la Fira, ha estat la imatge escollida per representar i promocionar la 163ª edició de la Fira de la Candelera. Es tracta d’un rebost de fusta que agrega de manera simbòlica els diferents sectors que hi participen. El seu creador, Marc Roca, és un cuiner del municipi del Vallirana que té el disseny gràfic com una afició. Dos col·laboradors el van ajudar a fer un cartell que para atenció en els orígens de la Candelera més tradicional i al·legoritza la diversitat d’àmbits que conformen la mostra.

“Ser el cartell premiat per la Fira de la Candelera em fa especial il·lusió”, sentenciava Roca, un valliranenc que manté forts lligams amb el poble on ha viscut i treballat durant molts anys i és fidel a la Candelera: “Hi vinc cada any, sóc un enamorat de la Candelera” assegurava durant la roda de premsa de presentació del cartell que anuncia la fira dels propers 31 de gener i 1 i 2 de febrer del 2014.

CANDELERA2014

 

L’autor del cartell guanyador ha estat guardonat amb un total de 1.400€ per part d’un jurat format per polítics locals i representants del sector agrícola, gràfic, comercial i industrial que ha hagut de triar entre un total de 62 obres, 16 d’elles d’autors locals.

L’alcalde, Joan Ramon Casals, va destacar l’alta qualitat de totes les obres presentades, etzibant un “sembla que ja ho tenen apamat”. I és que, de fet, el guanyadora ja va ser finalista a l’anterior edició. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, va fer palès la ràpida unanimitat per part dels membres del jurat a l’hora de prendre la decisió del cartell guanyador. A més, va destacar l’ “alegria, diversitat i col·lectivitat” que es desprèn de la composició.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades