Un CN Molins de Rei pletòric goleja el CN Metropole per 11 a 6

CN Molins de Rei 11-6 CN Metropole. Gran primer temps amb un parcial de 6 a 0 demostrant superioritat ofensiva i defensiva. Control als dos quarts restants davant d’un CN Metropole molt jove.

Moment de temps mort mentre els jugadors reben instruccions dels tècnics / Adrià Casaín

Moment de temps mort mentre els jugadors reben instruccions dels tècnics // Adrià Casaín

El mateix rival contra el que el CN Molins de Rei va certificar la permanència la passada temporada, el CN Metropole, ha visitat la Piscina Municipal. Si fa uns mesos els molinencs es van imposar per 12 a 3, aquest cop la superioritat ha estat similar i els homes de Sergi Pedrerol tampoc han donat opció als canaris, superant-los per 11 a 6.

Màxima intensitat durant els dos primers quarts deixant el marcador 6 a 0, amb un gran Axel Contreras. Erik Vivkers sota pals va signar una esplèndida actuació, sense encaixar cap gol la primera part i amb mans heroiques a la segona. Va ser un partit sense gaire història, amb una clara superioritat dels homes de Sergi Pedrerol, que porten una dinàmica de joc radicalment diferent a la de la temporada passada.

Finalment el CN Metropole va rebaixar la renda molinenca amb gols als darrers minuts. Els canaris, amb una plantilla molt jove i la dificultat que suposen els desplaçaments cada 15 dies, lluitarà -com el CN Molins- per la permanència un any més. Això sí, sembla que els molinencs comencen a fer de la Piscina Municipal tot un fortí i això és de vital importància per aconseguir els objectius marcats.

Un horari no gaire còmode com és un dissabte a les 15 hores de la tarda -sí, en plena migdiada- ha fet que la graderia estigues molt buida. La propera jornada el CN Molins de Rei no viatja massa lluny. Juguen a la piscina del Sant Feliu de Llobregat el dissabte a les 7 de la tarda.

Recomanacions personalitzades