L’Atlètic Incresa es mostra com un líder sòlid i guanya a domicili

Colegio Alemán 0-5 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal superen amb facilitat un nou partit a domicili. Els entrenats per Isaac Bustamante continuen líders i comanden la classificació amb solidesa. 

Els del barri del Canal han superat amb solvència aquesta jornada // Atlètic Incresa

Els del barri del Canal han superat amb solvència aquesta jornada // Atlètic Incresa

Per aconseguir un ascens de categoria els equips han de mostrar-se sòlids i estar acostumats a guanyar. Precisament això és el que està passant al barri del Canal amb la nova Incresa entrenada per Isaac Bustamante. Aquest cap de setmana van superar amb claredat  (0 a 5) al Colegio Alemán en un partit controlat pel líder de la categoria des del principi.

Dos gols de Kevin, molt efectiu de cara a porteria, van donar l’avantatge a l’Atlètic Incresa a la primera part. El partit estava gairebé definit a les primeres de canvi. A la segona part el joc dels blanc-i-blaus va millorar, mostrant-se, però, igual o més efectiu que a la primera. David Rivas, que no va ser titular aquesta jornada, va marcar dues dianes més que el situen com a màxim golejador del grup dotzè de Quarta Catalana. David Ruiz, de falta, va ser l’encarregat de tancar el marcador final amb un gol de falta.

Recomanacions personalitzades