El CFS Molins 99 perd el primer partit des de març

Estel Vallseca 5-3 CFS Molins 99. Els molinencs encaixen la seva primera derrota de la temporada després de gairebé 10 mesos. Els de Jorge Rubio ara són tercers. 

L'equip va estar unit en els moments complicats // CFS Molins 99

Feia mesos que el CFS Molins 99 no perdia un partit // CFS Molins 99

Alguna vegada s’ha de perdre. Aquest cap de setmana es va trencar una de les dinàmiques més positives que es recorden en el futbol sala del municipi. Després de gairebé 10 mesos, el Club Futbol Sala Molins 99 va perdre un partit. Va ser a la pista de l’Estel Vallseca, per un resultat de 5 a 3. Per trobar l’última derrota dels blaus ens hem de remuntar al passat 16 de març de 2013. Moltes coses han passat en aquest temps, com per exemple un històric ascens de categoria i un inici espectacular a Divisió d’Honor.

Tot i la derrota no van començar malament els molinencs, segons s’explica a la pàgina web de l’entitat. El CFS Molins 99 dominava, però es veia que l’Estel Vallseca era un gran equip i que el partit seria complicat. Amb una igualtat màxima (1-1) es va arribar a la mitja part. Després del descans els locals es van fer amb el domini, amb un joc molt ràpid, sense deixar que els rivals agafessin el control del matx. Tot i això, la situació no s’acabava de definir a favor de cap dels dos conjunts. Va ser la pressió del públic, massa agressiu segons indiquen els molinencs, el factor que va despistar al Molins. Al final, 5 a 3 a favor dels locals. Ara els blaus són tercers a la classificació en el seu primer any a Divisió d’Honor.

Recomanacions personalitzades