Un demolidor Sant Vicenç dels Horts s’emporta el derbi d’handbol masculí

CE Molins de Rei 20-33 Sant Vicenç. Un poderós Sant Vicenç dels Horts es va emportar el derbi d’handbol masculí. Els de Pere Arbona van ensopegar contra un rival agressiu que va saber guanyar gaudint i va ser el clar dominador del matx des de l’inici. 

El Sant Vicenç va ser molt superior en el derbi // Laura Fernández

El Sant Vicenç va ser molt superior en el derbi // Laura Fernández

Després de la derrota del femení d’handbol, tot seguit, s’esperava el derbi entre el CE Molins de Rei i l’equip de l’altra banda del riu Llobregat, el Sant Vicenç dels Horts. Si alguna cosa va destacar de l’inici del CE Molins de Rei va ser el joc d’Ivan Carrasco, un jugador que s’ha guanyat la confiança de Pere Arbona. No sembla tenir 18 anys dins la pista. Va demostrar en tot moment maduresa i seguretat. 3 dels 6 gols de l’inici van ser seus.

El Sant Vicenç va mantenir un joc molt agressiu de cara a porteria durant tot el partit. Els visitants van sorprendre per la seva alçada, característica que marca les diferències a l’handbol. El Molins, un equip de poca estatura, va patir les conseqüències en el partit de dissabte. A mesura que passaven els minuts, el Sant Vicenç agafava més confiança. Cada vegada més còmodes es distanciaven en el marcador. Arribava el final primera part amb un 11 a 16.

A la segona part els visitants continuaven fent de les seves. El final de les jugades del Sant Vicenç eren per emmarcar. Efectivitat 100% de cara a porteria. Els locals es van anul·lar en alguns moments del matx i el Sant Vicenç va deixar clar que era un equip superior. El CE Molins de Rei va trigar més de 5 minuts, després de sortir dels vestidors, en anotar entre els tres pals.

El joc agressiu i persistent del Sant Vicenç no deixava millorar al Molins. Va ser un derbi amb clar dominador. Restaven 3 minuts pel final, però el matx ja feia estona que estava sentenciat. El Sant Vicenç era l’amo i senyor d’un partit intens. Al final els visitants es van emportar el derbi comarcal per 20 a 33.

Recomanacions personalitzades