El Molins de Rei CF pateix per guanyar a casa tot i un gran Capella

Molins de Rei CF 4-3 Olesa. El Molins es retroba amb la victòria davant l’Olesa de Montserrat en un partit absolutament descontrolat i on una rigorosa expulsió va fer patir als de Joan Garcia. 

Christian Agudo va patir una greu lesió i va ser transllat en ambulància a l'hospital // Jose Polo

Christian Agudo va patir una greu lesió i va ser translladat en ambulància a l’hospital // Jose Polo

Partit amb molts gols, com ja ens té acostumats el Molins de Rei Club de Futbol aquesta temporada, i que acaba com quasi tots, amb victòria pels homes de Joan Garcia per la mínima. Aquesta campanya els molinencs han aprés a patir. Fins i tot, els aficionats han han canviat la cervesa de la mitja part per una tila, en previsió dels nervis que després toca passar.

El partit va començar girat pel Molins amb un gol molt matiner dels visitants i la desafortunada lesió d’Andreu Margarit. Abans dels cinc minuts de partit ja s’ha vist obligat a fer el primer canvi i a reestructurar la defensa. Oleguer Pujol va sortir com a migcentre defensiu de titular i, tot i la lesió del capità, García ha insistit amb el jove defensa en aquesta posició col·locant a Christian Agudo com a central. D’altra banda, Ferran de Palol tornava a la titularitat després d’unes jornades absent per una lesió ocular.

Els locals van anar millorant progressivament, trobant espais, i el gol de l’empat va arribar de la mà de Carles Capella qui va aprofitar el rebuig del porter per pispar-li la cartera i castigar el seu error. La possessió no va tenir un dominador clar però el Molins cada vegada es trobava més còmode i en una centrada de Capella des de lluny ha arribat el 2-1. David Valle es marcava en pròpia porta abans d’arribar a la primera mitja hora, malbaratant el gran esforç inicial dels visitants.

Joan Garcia va haver d'improvisar per confeccionar el sistema defensiu // Jose Polo

Joan Garcia va haver d’improvisar per confeccionar el sistema defensiu // Jose Polo

Pocs minuts més tard va tornar a aparèixer el “Mariscal” Capella per marcar el seu segon gol del partit, aquest cop partint des de la banda esquerra i definint amb un potent xut creuat. La pitjor noticia del partit va arribar amb la lesió de Christian Agudo, que ja havia estat allunyat dels terrenys de joc les primeres jornades, i s’esperen notícies perquè no tenia bona pinta. Entrava Francisco Alcaide en el seu lloc mentre l’ambulància trigava 30 llargs minuts en arribar a Molins de Rei per emportar-se al ferit. Amb el 3 a 1 el descans va arribar amb algunes cares de relaxació entre els jugadors però encara quedava molt per jugar.

Capella va mostrar la seva millor versió aquesta temporada per la banda, potser ja no el veiem tant pel centre

Només iniciar-se la represa semblava que Alex Agudo sentenciava el matx amb els seu tretzè gol de la temporada. Era el 4 a 1 però només corria el minut 47. En els 10 minuts següents van saltar les alarmes al Josep Raich amb dos gols de l’Olesa i l’expulsió de Manel Real per doble groga, que feien creure a la gran quantitat d’aficionats visitants que havien mobilitzat i que es feien escoltar a la grada de Molins de Rei.

La última mitja hora va ser de patiment, moments on es podia haver sentenciat definitivament i d’altres per encaixar l’empat. Finalment -tot i les lesions de la defensa i l’expulsió- el Molins torna a guanyar amb jerarquia de líder a casa.

La setmana vinent toca una visita complicada en diumenge a les sis de la tarda a l’Abrera sense Margarit, Manel, Agudo ni “Chivu” en defensa, on tocarà reinventar-se o potser mirar al juvenil per afrontar la complicada cita.

Fitxa tècnica

Captura de pantalla 2013-11-10 a las 23.36.36

 

Recomanacions personalitzades