El femení de bàsquet suma la tercera victòria consecutiva

CE Molins de Rei 79-59 Sama Vilanova. Les de Pere Galimany mostren una de les seves millors versions en un partit on van ser superiors.

El CE Molins de Rei va aconseguir una victòria important // Alena Arregui

El CE Molins de Rei va aconseguir una victòria important // Alena Arregui

Les molinenques rebien al Poliesportiu Municipal a un històric de la categoria, la Parròquia-Sama Vilanova, un rival directe en la lluita per la permanència. El partit es presentava, per tant, clau per ambdós conjunts. Els primers minuts del matx van ser molt igualats i tots dos equips anaven convertint les oportunitats de què gaudien. El Molins treia profit de gairebé totes les jugades d’atac que tenia però, per la seva part, el Sama tampoc perdonava. Amb el marcador ben ajustat durant tot el primer període, les de Pere Galimany prenien consciència de què s’hauria d’estar endollat durant tot el temps reglamentari si es volia sumar una victòria. El primer temps finalitzava 14-9 a favor de les locals.

Durant el segon període el Molins va anar agafant les regnes del partit i un cop es va posar per davant del marcador, no va deixar d’estar-ho en tota la cita. Això no hagués estat possible sense la serietat amb què les molinenques van executar totes les fases del partit. Tensió en els rebots defensius i ofensius, una defensa molt sòlida i una gran eficàcia de cara a cistella. Tot i això va fer que es veiés un grandiós CE Molins de Rei que marcava una distància cada cop més important a l’electrònic. Tanmateix, el Sama Vilanova no abaixava els braços i treia profit del joc exterior executat per les seves bones llançadores de tres. Les de Pere Galimany, en canvi, convertien amb èxit el bon joc interior que els caracteritza. Es va arribar a la mitja part amb un contundent 37-23.

A la represa, l’encert del CE Molins de Rei no va minvar i es va seguir amb la dinàmica inicial. La bona defensa local obligava a les del Garraf a seguir provant tirs de tres, dels quals en convertien la majoria, però l’avantatge (+20) del Molins permetia respirar. Les locals van saber en aquest moment donar un punt de pausa al partit, sense deixar d’assegurar punts i mostrant-se cada cop més superbes en defensa. S’arribaria a l’últim període amb 58-43 al marcador.

Als últims deu minuts, més del mateix. Un femení de bàsquet amo i senyor del partit, mostrant una de les seves millor versions. Cal destacar també que en els tirs lliures el Molins va estar gairebé impecable. A les acaballes del matx i tot i que el Sama no es va donar en cap moment per vençut, el Molins no va donar treva. El marcador final va ser de 79 a 59.

Sens dubte, es tracta d’una importantíssima victòria, i ja en van tres de consecutives. Tots els que es van apropar diumenge al Poliesportiu van gaudir d’un CE Molins eficaç, superb, ambiciós. El balanç de la temporada és de 4 victòries i 4 derrotes. Les de Pere Galimany comencen a trobar-se còmodes a la nova categoria, comencen a gaudir-la.

Recomanacions personalitzades