Roger Sàbat: “Els actes paral·lels són els que donen un tret diferencial al festival”

El director del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, Roger Sàbat, analitza l’evolució del festival un cop tancada la 32ena edició. Sàbat assegura que les sessions de la secció oficial i retrospectiva entre setmana comencen a consolidar-se i destaca la importància dels actes paral·lels més enlla de les 12 hores de terror.

En entrevista amb Viu Molins de Rei, Roger Sàbat repassa el creixement d’espectadors en les sessions entre setmana, l’èxit del concurs de relats, el bon funcionament del networking i el “tret diferencial” que suposen tots aquests actes paral·lels. El director del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei també es mostra satisfet de la impressió que s’emporta Christian Hallman, que ha estat analitzant el festival durant el seu desenvolupament i ha fet un anàlisi dels punts forts i febles per decidir si pot entrar a formar part de la Federació Europea de Festivals de Cinema Fantàstic.

suport terror 2013

Recomanacions personalitzades