Un públic fidel i apassionat omple les 12 hores del Festival de Cine de Terror

Des de les 8 del vespre de dissabte fins a les 8 del matí de diumenge, el teatre de la Peni va omplir tots els seus seients d’un públic fidel i que vivia amb passió l’experiència. Un any més, les 12 hores segueixen sent el gran èxit del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

El teatre de la Peni era ple de gom a gom. // Elisenda Colell

El teatre de la Peni era ple de gom a gom // Elisenda Colell

És el clàssic del Festival de Terror de Molins de Rei i el públic no ha fallat. El teatre de la Peni s’ha tornat a omplir per donar pas al visionat de les 12 hores de cinema de terror i gore, el format al voltant del qual ha crescut el festival. Precisament, aquesta 32ena edició del festival coincideix amb el 40è aniversari de la primera marató ininterrompuda de cine de terror a Molins de Rei. En aquell cas van ser 16 hores.

Espectadors vinguts d’arreu han pogut gaudir de películes independents fetes per petites productores i directors incipients. Els films seleccionats d’enguany han estat “Savaged”, dirigida per Michael Ojeda, “VHS-2”, la comèdia terrorífica “Mon Ami”, “I am a ghost”, d’H.P. Mendoza, la tercera part de la saga “Hatchet”, i el film suec “Whiter”. La darrera, s’ha afegit al festival substituïnt a la prèmier europea “The Penny dreadful picture show” que no s’ha pogut emetre per problemes en la distribució a última hora. La pel·lícula sorpresa d’aquesta edició ha estat “La última casa a la izquierda”, emesa a les dues de la matinada.

Les dotze hores s’han amenitzat amb l’aparició entre descansos d’un duet de caníbals vinguts de la jungla que increpaven als assistents. Un públic que, a més, no ha dubtat en aprofitar els moments de pausa per fer un mos mentre intercanviaven opinions sobre el que veien a la gran pantalla.

El teatre de la Peni tornava a aplegar les 12 hores de cinema de terror // Elisenda Colell

El teatre de la Peni tornava a aplegar les 12 hores de cinema de terror // Elisenda Colell

Agraïment als voluntaris

Roger Sàbat, director del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, ha remarcat la importància de la feina feta pels voluntaris: “On no arriba la subvenció ho fa la col·laboració”, assegura Sàbat. Per això s’ha premiat a una parella de voluntaris que, de de fa molts anys, s’encarreguen de tasques de fotografia i traducció al festival.

suport terror 2013

Recomanacions personalitzades