L’Atlètic Incresa es dóna un festí a costa del Sant Just “B”

Atlètic Incresa 7-0 Sant Just ‘B’. El domini ha estat total pels del barri del Canal, que han sentenciat el matx a la primera part i es col·loquen líders de la categoria.

L'Atlètic Incresa ja és líder de Quarta Catalana // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa ja és líder de Quarta Catalana // Alena Arregui

El partit corresponent a la setena jornada de lliga començava amb un pèl de retard. Tot i això, els aficionats anaven aplegant-se al Ricard Ginebreda per ser testimonis d’un altre matí emocionant, tal com els tenen acostumats aquesta temporada els d’Isaac Bustamante. El domini va ser aclaparador durant tot el partit, que es va sentenciar aviat. A més, l’Atlètic Incresa va aprofitar per a mostrar la seva millor versió de joc i aconseguir el liderat de Quarta Catalana en un matí on tot va sortir rodó.

Des del primer minut, els locals movien amb paciència la pilota i buscaven traçar un joc entre línies. El primer gol va arribar al minut 8, després d’una internada per banda que, aprofitant un mal refús del porter rival, David Rivas empenyia la pilota al fons de la xarxa. El mateix Rivas definia amb classe una magistral passada en profunditat de Juanjo Nuñez, jugador nouvingut a l’equip, que va deixar grans detalls de qualitat. Era el minut 15 de joc i els d’Isaac Bustamante ho tenien ja molt de cara.

L’Atlètic Incresa es veia amo i senyor del partit. Si en jornades anteriors s’havia abusat d’un joc massa directe, en aquest cas es treia la pilota sempre jugant des de darrere, amb molt bon criteri. Bellugava l’esfèric d’un costat cap a l’altre i a la que podia, finalitzava. Amb aquesta dinàmica arribaria el 3-0. Víctor Guzmán rematava des de fora l’àrea i el xut es convertia en golàs després de tocar el pal esquerra de la porteria. Tot i el contundent marcador, la Incresa en volia més. Al minut 35, José Rubio feia el quart de cap i al 44, Gregorio Nieto el cinquè. Abans d’arribar a la mitja part, el Sant Just ‘B’ va veure com es quedava amb un home menys per dues targetes grogues.

Tots els camps de futbol català van guardar un minut de silenci en memòria de Nil Marín, porter del Girona "B" // Alena Arregui

Tots els camps de futbol català van guardar un minut de silenci en memòria de Nil Marín, porter del Girona “B” // Alena Arregui

La segona part va tenir poca història. El Sant Just no volia tornar a casa amb una golejada d’escàndol i, coneixedor que jugava amb 10, va fer un gran esforç en defensa al llarg dels 45 minuts restants. L’Atlètic Incresa seguia creant perill amb passades llargues buscant a Rivas, que a l’hora buscava el seu particular hat-trick. Aquest arribaria aviat, al cap de 5 minuts de la represa. Amb el 6-0 al marcador i el perill quasi inexistent que podia arribar a crear un tocat Sant Just ‘B’, era inevitable que el ritme del partit decreixés substancialment. Tot i això, encara es va poder veure un altre gol abans de finalitzar el setè partit del campionat. En aquest cas obra de Rubén García, que havia entrat a la segona part al terreny de joc.

La gran notícia del cap de setmana és que aquesta victòria situa líder a l’Atlètic Incresa. La derrota del Pescadores al camp del Santfeliuenc ‘B’ cedeix als del Barri del Canal la primera posició, empatat a punts amb l’Esplueguenc ‘B’. En menys de 24 hores, l’antic Ricard Ginebreda ha vist com el seu equip s’ha posat líder després de guanyar 7 a 0 i com es comença a remodelar amb l’inici de les obres més esperades. Balanç del dia inexorablement positiu.

Fitxa partit

Atlètic Incresa - Sant Just B FCF Fitxa Partit

Recomanacions personalitzades