El Molins de Rei CF cau en un partit trampa però segueix líder

Vista Alegre 3-1 Molins de Rei CF. Primera derrota de la temporada en un camp complicat i un rival, el Vista Alegre,  ben posicionat defensivament que va portar el partit allà on va voler. 

Joan Garcia protesta una acció a Castelldefels // Adrià Casaín

Joan Garcia protesta una acció a Castelldefels // Adrià Casaín

La visita al camp del Vista Alegre va significar la primera derrota per al Molins de Rei CF però aquesta arriba a la jornada novena i gràcies a la punxada de l’Esparreguera -la segona consecutiva de l’equip sorpresa de la temporada- i l’empat entre el Pallejà i la Penya Recreativa, el Molins de Rei CF continua líder.

Els jugadors del Molins van saltar a la gespa amb unes samarretes d’ànims a Christian Dalmau on es podia llegir: “Molta força, tu pots amb tot”. El jove Dalmau va patir un accident la nit de la Castanyada i, després de recuperar-se d’un traumatisme cranoencefàlic, trigarà temps en tornar a jugar. Abans del xiulet inicial, com en tots els camps de futbol català, es va dedicar un minut de silenci en homenatge a Nil Marín.

L’equip va anar de menys a més en la primera meitat, costava tenir possessions llargues i, tot i que no va faltar profunditat per les bandes, la temuda pólvora molinenca estava mullada. Un primer gol dels locals, al minut 22, va fer despertar als de Joan Garcia, que en els darrers minuts de la primera és quan van mostrar la millor imatge. Aquesta, però, també va ser incapaç de trobar porteria.

Al descans va desaparèixer el sol i els núvols van impregnar el cel de Castelldefels, que van deixar la típica sensació d’un matí de diumenge de tardor, imatge que presagiava la primera derrota de la temporada. Si bé en la primera meitat el Molins de Rei CF havia anat de menys a més, després de la represa va ser a la inversa. Bon començament amb una major fluïdesa de joc i una defensa on Andreu Margarit va tornar a mostrar-se imperial.

Bonic detall dels jugadors molinencs amb el seu company Cristian Dalmau // Adrià Casaín

Bonic detall dels jugadors molinencs amb el seu company Christian Dalmau // Adrià Casaín

Eric Criado va col·lar-se entre el central i el porter -en una situació de malentès entre ambdós- i com qui no vol la cosa va pispar la pilota i va deixar-la al fons de la xarxa (1-1). Però la fortuna llavors es va girar en contra dels molinencs. Un penal dubtós, per unes possibles mans dins de l’àrea, va donar la oportunitat al Vista Alegre de posar-se per davant de nou, i Alejandro Ortega no la va desaprofitar (2-1). Joan Garcia va moure fitxa i va reajustar l’equip amb l’entrada d’Oleguer com a pivot defensiu per David Martínez, que va jugar els seu primer partit de lliga com a titular, tot i no jugar en la seva posició natural.

La dinàmica no va canviar massa amb el canvi i es van produir dues substitucions més com van ser l’entrada de Christian Agudo i Francisco Alcaide per Manel Real i un Criado tocat. Pocs minuts més tard va arribar el definitiu 3 a 1 amb una jugada personal de Yonay Bueno acabada amb gol.

L’afició local no s’ho creia, l’equip que només havia marcat 2 gols en les vuit primeres jornades estava guanyant als líders marcant-ne tres. Coses del futbol. Jordi Prats i Marc Méndez van entrar al final per Nélson Nicola i Chufo, desgastats pel treball físic que van aportar durant tot el partit.

Al acabar el partit, l’entrenador local, Andreu Benigne, va celebrar embogit la victòria. Joan Garcia li va donar la mà conscient que havia estat justament derrotat. La temporada és molt llarga i cal tornar a la regularitat, el factor més determinant dels conjunts que acaben pujant de categoria. La setmana vinent els molinencs reben la visita de l’Olesa de Montserrat per tornar a sumar els tres punts. També esperaran que aquest Vista Alegre arrenqui algun punt de la seva visita a Esparreguera el dissabte.

 Fitxa tècnica

Fitxa Vista Alegre - Molins de Rei CF

Recomanacions personalitzades