Els anglesos la toquen de puntera al barri del Canal

La Cummor School House arriba a Molins de Rei per enfrontar-se als equips benjamins de l’Atlètic Incresa. El davanter del RCD Espanyol, Jhon Cordoba, visita el Municipal Ricard Ginebreda per acabar d’amenitzar una tarda especial. 

Els petits de l'Atlètic Incresa van tenir un rival especial // Jose Polo

Els petits de l’Atlètic Incresa van tenir un rival especial // Jose Polo

Des de la localitat de South Croydon, situada al comtat de Surrey (Anglaterra), van venir els joves de la Cummor School House a terres catalanes. L’objectiu: passar uns dies coneixent la ciutat de Barcelona i, també, tastar el nostre futbol. És per això que aquesta escola, d’edat per competir en categoria benjamí, va visitar el barri del Canal de Molins de Rei on van jugar contra l’Atlètic Incresa.

Els molinencs van aconseguir la victòria en dos dels tres partits disputats. I és que el seu nivell tàctic i tècnic va ser molt superior al dels anglesos. Aquests, molt més forts i alts físicament, només van poder guanyar un partit, per 2 a 4, contra el benjamí A de l’Atlètic Incresa. Per la seva banda, el benjamí B i el benjamí C van aconseguir superar als britànics per 6 a 2 i 2 a 1 respectivament. “Els anglesos xuten de puntera”, deien un parell de nanos del barri al veure al capità de la Cummor School llançar un tir lliure. I és que la tècnica d’alguns jugadors britànics no estava molt treballada. Tot i això, ambdós equips van ser els guanyador en el fet de compartir una tarda diferent, coneixent a nens d’indrets llunyans que comparteixen la mateixa passió: un llenguatge universal anomenat futbol.

Visita de Jhon Cordoba

Per acabar una tarda especial encara quedava una sorpresa. El flamant nou davanter del RCD Espanyol, el colombià Jhon Cordoba, va passar-se per les instal·lacions de l’Atlètic Incresa i es va fotografiar amb tots els equips benjamins de l’entitat. Tot i que no és un jugador molt conegut per al gran públic, les cares de il·lusió dels més petits van ser evidents.

El jugador de l'Espanyol, Jhon Cordoba, es va fotografia amb els jugadors de l'At Incresa // At Incresa

El jugador de l’Espanyol, Jhon Cordoba, es va fotografiar amb els jugadors de l’Atlètic Incresa // At Incresa

Recomanacions personalitzades