El Festival de Cinema de Terror crea vincles entre directors i empreses

Més de 20 directors han pogut presentar els seus projectes a una dotzena de productores i distribuïdores cinematogràfiques en el marc de la quarta edició del networking del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. El format celebrat en anteriors edicions ja ha donat resultats.

El format connecta professionals del sector // Elisenda Colell

El format connecta professionals del sector en ràpides trobades al restaurant de la Peni // Elisenda Colell

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei també aposta per facilitar que els nous talents puguin donar sortida als seus projectes. Gairebé 20 directors han pres contacte amb diferents empreses de distribució i producció cinematogràfica a la quarta edició del networking organitzat per la mostra molinenca.

L’acte, celebrat al restaurant de la Peni, ha permès que creadors i distribuïdors facin nous vincles emprant una dinàmica alternativa. Les empreses, repartides en diferents taules per la sala, anaven rebent els directors. Aquests, només disposaven de tres minuts per vendre’s i s’anaven rotant de manera successiva. Finalment, els assistents disposaven de mitja hora per establir contactes d’una manera més pausada i relaxada sense el rellotge pesant sobre ells.

Presència internacional 

La majoria d’empreses productores i distribuïdores que s’han deixar veure al festival es tracten de petites empreses que busquen sortida internacional. Destaca la presència d’Aved Producciones, que col·labora amb empreses audiovisuals per produir sèries com El Barco (Antena3) o La Riera (TVC), o la britànica Jinga Films, distribuïdora de A Serbian Film que ha arribat a Molins de Rei buscant nous talents.

Els directors han pogut establir contacte amb dotze empreses cinematogràfiques. // Elisenda Colell

Els directors han pogut establir contacte amb dotze empreses cinematogràfiques // Elisenda Colell

Un format que dóna resultats

Sergio Bares, de l’empresa Visual Group, ha recordat que arrel de la trobada del 2012 van treure a la llum dos nous projectes: “Esperem quines oportunitats surten del dia d’avui“, afegia abans de començar a mantenir ràpides trobades amb directors.

Una mostra de que el format de networking dóna resultats és que aquest dissabte es presentarà en el festival el DVD de Tanatomorphose, film d’Éric Falardeau que l’anterior edició va guanyar la secció oficial i en la sessió de networking va aconseguir els contactes per editar-la a Espanya.

 

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha agraït l’esforç de tots els molinencs que fan que any rere any el festival millori. Igualment, ha recordat la importància de l’esdeveniment, igualant-lo amb Fira de la Candelera per la seva projecció.

suport terror 2013

Recomanacions personalitzades