La natació arrenca motors amb la Lliga Comarcal

La majoria de categories de la natació ja han començat a disputar competicions, obtenint bons resultats alguns d’ells. La propera cita serà el 23 de Novembre a la piscina de Vallirana.

Alguns dels petits van debutar a Sant Feliu // CN Molins de Rei

Alguns dels petits van debutar a Sant Feliu // CN Molins de Rei

El passat dissabte la Piscina Municipal de Molins de Rei s’omplia de gom a gom per acollir la primera competició oficial de natació d’aquesta nova campanya. La Lliga Comarcal infantil, júnior i absoluta on cal destacar la participació de Roger Román, l’Albert Redolad, Marc Ustrell i Marc Rodríguez, al relleu masculí. També, pel seu esforç i superació, a la nedadora Gisela Israel.

El mateix cap de setmana, a la piscina de Sant Feliu hi eren els més petits realitzant una prova de relleus sense àrbitres. Es van fer en dues sessions, una d’elles formada per  20 nedadors i nedadores de l’any 2006, que van debutar esportivament a l’aigua, i 16 de l’any 2005. Les proves que es van dur a terme van ser els 25 crol i els 25 esquena. D’altra banda, la segona sessió es va poder fer gràcies a  la participació de 14 nedadors i nedadores dels anys 2003 i 2004. Les proves disputades van ser els 50 crol i els 50 esquena.

Encara queden per començar les  lligues prebenjamines i benjamines, però per veure això s’haurà d’esperar fins al  darrer mes de l’any. La propera cita per la natació molinenca serà el 23 de novembre al CN Vallirana.

Recomanacions personalitzades