Reviu el ple municipal d’octubre

Viu Molins de Rei ha emès en directe per streaming el ple municipal del 30 d’octubre  del 2013 des de la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei. A més, aquest diari també ha realitzat una transmissió a través de la xarxa social Twitter utilitzant l’etiqueta #plemolins. Ara pots reviure el ple amb la transmissió íntegra en vídeo o repassant els diferents tuits.

El principal punt d’aquest ple és l’aprovació de les ordenances fiscals per l’any 2014. També es porten al ple municipal les aportacions per a beques menjador, la creació d’unes beques esportives i la incorporació del nou càrrec de confiança a l’àrea de Sostenibilitat i Territori. A més, s’aproven modificacions del Pla General Metropolità per instal·lar ascensors als barris de la Riera Bonet i Bonavista i per modificar els usos dels baixos dels pisos per a gent gran, que passaran a ser l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

 • Teresa

  Ufff,… Uff… En el Ayunatmiento de Molins de Rei con CIU al poder, cada día que pasa perdemos una sábana, Ahora resulta que la Radio Municipal ya no publica en el postcast lo del pleno, ¿ Será por exceso de trabajo? , Uff…. , Ufff !

 • Teresa

  Sería interesante saber si el regidor del PP , Emilio Ramos, en su pluriempleo, cuando se excusa y marcha del pleno, llega a cobrar eso de “asistencias al pleno” , o se le recorta en la parte proporcional al tiempo que asiste. Suponemos que CIU-PSC para no contradecirle, no le descuentan nada.

 • Teresa

  “Si no puedes convencer… Confunde” , Sería interesante periodísticamente publicar cuanto nos costó a los contribuyentes y escribir algún artículo sobre la grave “crisis” que atraviesa el actual Mercat Municipal de Molins de Rei, Para muestra un botón, Sería bueno y clarificar si hay algún regidor de los que con tanta facilidad votaron estos puntos en el Pleno entieda algo de todo esto, el punto Nro. 10 Pizzes y Pastas Araceli , que se entiende por : concesión administrativa, parades, móduls , blocks, etc. , Así como el punto Nro. 11 : blocks 9, 6 ? , ¿ De dónde se sacan los 6 establecimientos comerciales de 2 módulos/u.? , ¿ Fruita i Verdura Prió – Pesca Salada ( 6 módulos) , Quiosc Ruben ( 1 módulo) ?

 • Pingback: Les ordenances del 2014 surten endavant gràcies a l'abstenció d'Iniciativa i PP | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: S'obre una línia de beques esportives per valor de 7.000 euros | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Instal·len un mural del CEM sobre una paret amb pintades | Viu Molins de Rei()