Victòria de líder

Cop d’efecte a la lliga: el Molins de Rei CF aprofita l’entrebanc de l’Esparreguera contra el Torrelles i es posa líder al vèncer el Sector Montserratina per 4 a 1. Capella, Francisco i Agudo, en dues ocasions, han estat els golejadors.

Joan Torelló va fer un magnífic partit al centre del camp // Jose Polo

Joan Torelló va fer un magnífic partit al centre del camp // Jose Polo

El mateix Torrelles que perdia a casa contra els molinencs la passada jornada, derrotava l’Esparraguera una setmana més tard i deixava via lliure als de Joan Garcia per posar-se líders guanyant a casa contra un rival de la mitja taula. Partit dificultós igualment, com tots ho són i sense Eric Criado, que queia de la convocatòria per motius personals.

El Molins va mostrar una cara millorada, i és que la progressió de l’equip -més enllà dels resultadismes, fixant-nos en el joc i les intencions- és plenament notable des de fa unes setmanes. La defensa ha millorat en qüestions tàctiques, es nota en la col·locació i la parella de centrals Andreu Margarit – Manel Real és més que compatible, mentre Oleguer es recupera d’una lesió.

La visita del Sector Montserratina no va ser la somiada pels visitants, i poc abans del minut 20, Àlex Agudo feia el primer, després d’una bona centrada de Joan Torelló en un córner. El mateix Torelló tornava a assistir en el segon gol del partit, aquest cop a Capella, fent el seu tercer gol de la temporada al definir per un costat del porter. Dos gols de diferència per anar al descans amb relativa comoditat.

L'únic gol del Montserratina va arribar en un córner // Jose Polo

L’únic gol del Montserratina va arribar en un córner // Jose Polo

El Molins de Rei CF és l’equip que fa més gols de la lliga, la mitjana ja està en 3,5 gols per partit.

Amb el domini al marcador l’equip juga més còmode i a la segona part s’ha vist un bon futbol, l’equip trobava la profunditat que a vegades falta. El tercer gol ha arribat per obra de Francisco Alcaide, que amb una fina vaselina molt tècnica, s’ha estrenat com a golejador. És el primer jugador “no atacant” en marcar aquesta temporada.

Amb el 3 a 0 sí que ja hi han hagut símptomes de relaxació; Albert Garcia, titular un cop més en la porteria en motiu de la baixa de Ferran, ha intervingut amb algunes mans salvadores, però no ha pogut evitar el gol de l’honor. Ja en els minuts finals, Agudo una vegada més, aprofitava el rebuig d’una falta picada per Capella per tancar el definitiu 4-1 i deixar al Molins líder per primer cop aquesta temporada.

L’equip no només fa molts gols, sinó que últimament en rep molts menys: en les tres primeres jornades en van rebre més que en les cinc últimes. L’equip ha trobat la línia de la victòria, una línia que de moment els permet ser els primers, però només els més regulars es mantenen al top de la taula. El diumenge que ve pel matí els molinencs viatgen a Vista Alegre per jugar contra els penúltims classificats, no sumen cap victòria però voldran -igual que la resta d’equips- fer la guitza al nou líder de la competició.

En declaracions a Viu Molins de Rei, l’entrenador del Molins de Rei CF, Joan Garcia, ha valorat la primera part del partit com una “de les millors primeres parts que hem fet aquesta temporada”. Garcia ha reconegut que amb el 3 a 1 l’electrònic no ha estat tant fàcil com podia semblar però, tot i això, destaca que el seu equip “ha sabut patir”. Enguany, l’equip està creixent molt en els aspectes tàctics i psicològics del joc i en partit que abans es complicaven ara té la capacitat de resoldre. “Soms conscients d’això, estem matant partits que durant els dos últims anys se’ns complicaven en excés”, resumeix l’entrenador molinenc.

Fitxa tècnica

Captura de pantalla 2013-10-27 a las 23.44.09