Molins de Rei regna al campionat de Catalunya d’halterofília

Els esportistes del Club Halterofília Molins de Rei ocupen les primeres posicions en la competició de categories sub 15 i sub 17.  Quatre campions i dos subcampions resumeixen l’èxit de l’entitat molinenca.

El Club Halterofília Molins de Rei ha tornat a demostrar que és l’autèntic dominador d’aquest esport en categories inferiors. Una vegada més, l’entitat molinenca ha tornat a regnar en un campionat de Catalunya, en aquest cas en categories sub 15 i sub 17. Quatre campionats i dos subcampionats en la competició disputada a Girona així ho demostren.

Noelia Caballero s’ha proclamat campiona de Catalunya en categories sub 15 i sub 17 i demostra que és la gran esperança catalana en el món de l’halterofília femenina. La jove esportista ha aconseguit, a més, la millor marca del campionat i la classificació per als campionats d’Espanya. El millor per al CH Molins de Rei és que el cas de Caballero no és una excepció. Josselyn Malitaxi ha quedat en segona posició en les dues categories i també s’ha classificat per la màxima competició d’àmbit estatal.

Els aixecadors masculins també han fet una gran actuació. Edgar Rubio i Marcos Ruiz s’han proclamant campions sub 17 i, aquest últim, ha aconseguit una marca que millora l’actual rècord d’Espanya. Tot i això, la seva marca no comptarà com a rècord oficial ja que no s’ha aconseguit en una competició d’àmbit estatal. També destaca la bona competició feta pel jove Biel Martín, que ha participat com a convidat de la Federació Catalana i ha acabat en quarta posició.

Recomanacions personalitzades