Imparables

CFS Molins 99 3-1 Frederic Mistral. Els de Jorge Rubio s’emporten la cinquena victòria consecutiva davant un dels rivals més complicats fins al moment, el Mistral de Barcelona. 

L'inici del temporada dels molinencs és perfecte // Laura Fernández

L’inici del temporada dels molinencs és perfecte // Laura Fernández

D’alguna manera s’havia de celebrar el premi que va rebre el CFS Molins 99 el passat divendres dia 25 d’Octubre per part del diari Mundo Deportivo. Jorge Rubio, entrenador del primer equip, i Jaume Molins, president del club, van assistir  a la 30a edició de l’acte homenatge als clubs catalans on van rebre un obsequi per la gran temporada passada de l’entitat molinenca. Amb el guardó passejava el president pel poliesportiu la Sínia, somrient i expectant per la cinquena jornada davant el Frederic Mistral de Barcelona.

Potser sí es va notar que hi havia menys afició degut al Barça-Madrid, però la cita amb el futbol sala local no va defraudar pas. Els locals van ser un conjunt colossal en tots els sentits i van anar de menys a més fins a les 17:15 hores quan l’àrbitre va xiular el final del matx i tothom va marxar corrent per veure a Messi, Cristiano Ronaldo i companyia.

Als molinencs els agrada portar el timó del partit, dominar-lo i ser reis i senyors de la pista. Tot i això van ensopegar amb un dels rivals més complicats fins al moment, el Mistral. Va ser a partir del minut 4, quan els de Barcelona es van avançar al marcador (0 a 1), que els de Rubio van iniciar les seves jugades made in CFS Molins 99 creant un perill continu, sense sortir de l’àrea rival.

L’empat a la Sínia va arribar després d’una contra dels visitants. Els molinencs  es van encarregar de transformar l’error del Mistral en l’1 a 1, obra del juvenil Marc Montaño, que acabava de sortit de la banqueta. Amb aquest resultat a l’electrònic marxaven els jugadors als vestidors, res estava decidit. El Mistral també volia la victòria i la igualtat era evident.

La segona part sorprenia per la intensitat i la qualitat de joc que es pot arribar a apreciar a Divisió d’Honor. Forts i contundents, els molinencs aguantaven el partit fent el seu propi joc i amb la fita de poder ser l’equip que desempatés el marcador. El més complicat era trencar l’1 a 1, però així va ser: els locals van anotar, amb una assistència de Montaño, autor del primer gol, que va arrodonir un bon partit. Més endavant, era Àlex Sànchez qui feia el 3 a 1, quan només restaven 5 minuts pel final. Els visitants la van tenir en una última jugada en que la pilota va tocar el pal.

Valoració més que positiva pel CFS Molins 99. Cal que comencem a anomenar les coses pel seu nom. Estem parlant d’un equip que la temporada passada va pujar de categoria i que després de 5 cites disputades han aconseguit 5 victòries. I tot això amb un entrenador que compta amb jugadors de categories inferiors com Agus Garabito o Marc Montaño, els quals responen sense baixar el nivell competitiu de l’equip. Potser és el moment de deixar de parlar del CFS Molins 99 per començar a parlar dels imparables.

Recomanacions personalitzades