La força de l’aigua

Multitudinària presentació del Club Natació Molins de Rei a la seva piscina, que aquesta temporada tindrà més equips que en l’anterior. L’entitat segueix creixent malgrat el context econòmic que pateix la natació. 

Diuen que la gota no acaba trencant la roca per la seva força, sinó per la seva persistència. I així és el Club Natació Molins de Rei, des dels seus inicis, quan un grup de molinencs es van unir per no haver d’anar fins a Vallirana per practicar el seu esport. Dècades després, i malgrat un context econòmic que ofega a molts dels clubs de la natació i waterpolo catalans, l’entitat molinenca segueix persistint. A més, ho fa amb èxit, ja que segons explica a Viu Molins de Rei el seu president, Jaume Mas, en aquesta nova temporada “hi haurà més equips que la passada”.  La tasca no és pas fàcil.

La presentació de la nova temporada 2013 va aconseguir omplir tota la graderia de la Piscina Municipal. De fet, tot el recinte estava ple. En una banda amics i familiars i, a l’altre, la gran quantitat d’esportistes del club. Un per un, es van anar anunciant els equips, que desfilaven cap a l’escenari, on es feien les fotografies oficials. També es van donar els reconeixements als millors esportistes de la temporada passada. La vesprada va finalitzar amb un pica pica a l’exterior de la instal·lació. L’acte, en el seu conjunt, va ser una demostració que el CN segueix més viu que mai. Ningú pot amb la força de l’aigua.

L'aspecte de la Piscina Municipal durant la presentació feia goig // Jose Polo

L’aspecte de la Piscina Municipal durant la presentació feia goig // Jose Polo

Recomanacions personalitzades