Toni de la Flor: Fem via, signa un vot per la independència

Coordinador Assemblea Territorial Molins de Rei - ANC

Toni-de-la-FlorDesprés de l’esclatant èxit de la Via Catalana del dia 11 de setembre passat, amb la cadena humana de baix a dalt del Principat amb la gran participació de ciutadans i voluntaris, el dia 19 del mateix mes a Molins de Rei, ens va visitar per primer cop la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, la Carme Forcadell.

L’acte va ser a la pista de la Federació Obrera amb una gran afluència de públic (unes 400 persones més que menys) i amb un balanç del que va ser la cadena humana del dia 11 i un extens discurs realista de la situació actual i la que haurem de suportar en els mesos que s’apropen per les envestides del govern de Madrid.

La intervenció de la Carme Forcadell va ser d’un gran nivell polític i d’emotivitat, per aixecar encara més si cal, els ànims dels que estem convençuts que un estat propi es el que ens convé per tirar endavant el país, ja sigui pensant en nosaltres mateixos o en els nostres fills i nets.

També va ocupar el temps de la Carme, l’explicació de la campanya que iniciarà l’ANC aquest mes d’octubre sota el nom de: Signa un vot per la Independència”. Aquesta campanya esta basada en el dret de Petició que recull la Constitució Espanyola com tantes altres de diferents països del món i que consisteix en demanar de manera formal i per escrit als diferents governs o administracions regionals o locals una sol·licitud perquè sigui contemplada i aprovada pels polítics de torn per poder-se executar.

I això es el que els ciutadans de Catalunya, i els de Molins de Rei en concret, haurem de fer per demanar un referèndum o consulta per tenir l’estat propi. Aquesta campanya que de forma experimental es va començar a fer en alguns llocs del territori català, s’ha actualitzat i adequat i a partir d’ara es quan s’implantarà de forma general  per demanar fer un referèndum a finals del maig del 2014, i de no poder-se fer es donarà suport a una Declaració Unilateral de Independència (DUI).

Tot això estarà explicitat en un document tipus instància que els ciutadans que vulguin podran omplir i signar en unes taules i uns punts que s’informaran adequadament a on hi hauran les persones autoritzades (apoderats o fedataris) per recollir aquests documents, ajudant a omplir-los i un cop posats en una urna, custodiar-los per donar-los a la Junta Peticional Regional i Central que coordinaran tota la feina feta per cada una de les Assemblees Territorials (AT) de l’ANC al Principat i així aconseguir un nombre suficient per que es pugui validar la Petició.

A part d’aquesta campanya que es farà a nivell nacional, “Molins de Rei per la Independència” A.T. de l’ANC seguirà fent altres activitats, gràcies a la participació dels nostres socis, col·laboradors i simpatitzants, que cada dia que passa son més nombrosos i així poder donar arguments als que no estan convençuts per votar a favor de l’estat propi.

Toni de la Flor, coordinador Assemblea Territorial Molins de Rei – ANC

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Toni de la Flor: Fem via, signa un vot per la independència

  1. Teresa
    23/10/2013 at 17:02

    A la tercera va la vencida, Algunos miembros de ERC-Molins de Rei ya se estan frotando las manos para las próximas elecciones municipales de 2015 en que seguro que con eso de la independéncia conseguiran sus buenas poltronas de regidores en Molins de Rei, y que siguiendo con la tradición, con sus buenos sueldazos, aún que sus miembros no sepan hacer la O con un canuto. ¿ Cuando se anularán los sueldos de los regidores municipales a dedicación exclusiva? , Con el sistema actual de renumeraciones, lo único que hacemos es convertir el Ayuntamiento en una fabrica de gandules y de ineptos, sin oficio ni beneficio, plaga de funcionarios en excedéncia , hombres de confianza, o de no funcionarios que luego les cuesta volver a la privada y no tienen más remedio que aparcarse en consejos comarcales, AMB, etc.

    La ciudadanía de Molins de Rei está harta de tanto mangoneo y de explicitaciones en un document tipus instància que els ciutadans que vulguin podran omplir i signar en unes taules i uns punts que s’informaran adequadament. Hace un par de años que en Molins de Rei se hizo una encuesta sobre “convivéncia ciudadana “ que por eso de la “transparencia” los del PSC y CIU la ha secuetrado y aún no hemos visto sus resultados. Y la oposición, que tampoco les debe convenir que se publicite, mirando hacia el otro lado,
    ¡ Basta ya de engaños !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *