Per fi surt el sol i el Molins de Rei CF presenta els equips de la nova temporada

Després de dues setmanes aplaçant la presentació per la pluja, l’Escola de Futbol del Molins de Rei CF va poder celebrar l’inici de campanya de totes les categories amb les habituals fotografies d’equip.

Les noies del Club Gimnàs Molins de Rei van  amenitzar la vesprada // Jose Polo

Les noies del Club Gimnàs Molins de Rei van amenitzar la vesprada // Jose Polo

Mentre les últimes mares arribaven a corre-cuita per no perdre’s la fotografia del seu fill, el Municipal Josep Raich presentava, ple de gom a gom, una gran estampa familiar. El camp estava ple, demostrant la gran capacitat de mobilització que té l’entitat. A més, el Club Gimnàs Molins de Rei va col·laborar en l’esdeveniment amenitzant la tarda amb uns espectacles força atractius, combinant balls i piruetes i figures del seu esport, la gimnàstica.

Les presentacions d’inici de temporada sempre comporten valoracions o prediccions del que pot ser el curs, el coordinador del futbol femení, Javier Ojeda, va atendre a Viu Molins de Rei per reflexionar sobre el gran moment que està vivint el futbol femení en el Molins de Rei CF. “Cada cop comptem a més noies i aquest any ha arribat un ex-entrenador del Barça que donarà, com a mínim, molt de prestigi a l’equip”, declarava davant la càmera.

També es va acostar uns minuts a la nostra particular “zona mixta” l’entrenador del primer equip Joan Garcia, qui va valorar el bon inici de lliga de l’equip que els ha portat a la segona posició i va desvetllar la incorporació d’un nou jugador a la seva disciplina, el mític Manolo Unzueta.

No podia faltar tampoc el president de l’entitat esportiva, Jordi Caraltó, amb el que vam poder parlar de diferents temes de l’actualitat del club. Des del nombre de socis que hi ha i al que es vol arribar abans d’acabar l’any, fins al hipotètic destí del viatge de final de curs, o el motiu pel qual es segueix celebrant la presentació en divendres i no pas en diumenge, com en anys anteriors s’havia fet.

Tot va sortir tal i com estava previst, la presentació va ser un èxit: els jugadors més joves ja tenen les primeres fotografies amb una pilota als peus, els pares i mares l’emmarcaran per lluir-la a la feina i els adolescents per ensenyar-li, orgullosos, a la novia. I el més important, després de dos divendres ajornant l’esdeveniment, aquest cop va sortir el sol.

La gran família del Molins de Rei CF no cap en una fotografia // Jose Polo

La gran família del Molins de Rei CF no cap en una fotografia // Jose Polo

Recomanacions personalitzades