L’atletisme estrena pàgina web

La secció d’atletisme de l’AEM presenta la nova temporada amb una reunió a la Federació Obrera on mostren la seva nova pàgina web i conversen amb el regidor d’Esports, Xavi Paz. 

L’AEM és l’entitat molinenca que fomenta l’atletisme de base // AEM atletisme

La junta de la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei va presentar davant els membres de l’entitat la nova temporada 2013/14. En un acte celebrat a la Federació Obrera -on tenen la seva seu administrativa establerta-, els responsables de la junta van presentar la nova pàgina web i els perfils a Facebook i Twitter. Aquestes novetats tenen com a intenció fer una millor difusió de l’esport de l’atletisme al municipi i ampliar la divulgació de la tasca que fa la secció, a més de ser utilitzat per informar de convocatòries als entrenaments i competicions.

L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), qui va resoldre els dubtes dels pares de l’entitat i, a més, va explicar a tots els assistents el calendari previst per a les obres de la zona esportiva del barri del Canal, on l’entitat realitzarà la seva activitat en un futur proper.

Recomanacions personalitzades