L’Atlètic Incresa empata i perd els primers punts de la temporada

Atlètic Incresa 2-2 Milan Hospitalet. Tot i que els locals van generar la major part d’ocasions, mai van anar per davant el marcador i van acabar amb un jugador expulsat.

L'Atlètic Incresa va perdre dos punt a casa // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa va perdre dos punt a casa // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa arribava imbatut i amb ganes de sumar una nova victòria en un inici de lliga impecable. Tot i que els del barri del Canal ho van intentar fins al final del partit, un eficaç Milan Hospitalet i l’expulsió de Rafa López al minut 73 ho van impedir.

Els primers minuts del partit van estar protagonitzats per un Atlètic Incresa que tenia el control de la pilota però se la treia de sobre massa aviat. S’abusava en excés d’un futbol directe i de passades a l’esquena de la defensa rival que no acabaven de resultar eficients. El Milan aprofitava una de les seves poques aproximacions i al minut 17 en van treure un penal. El jugador visitant Helman Berdugo no va fallar la pena màxima i posava el 0 a 1 al marcador.

Aquest gol, lluny de fer reaccionar l’equip local, semblava que l’enfosava encara més. No va ser fins al moment en què Dani Pérez va marcar un golàs des de fora l’àrea que els d’Isaac Bustamante van fer un canvi de xip. Es signaven taules i començava de nou el partit. Els últims 15 minuts de la primera part es va veure un Atlètic Incresa molt més combinatori i donant protagonisme als migcampistes per batre línies rivals. Això no es traduïa en ocasions clares de gol, però el control del partit era absolutament blanc i blau. Tot feia pensar que aviat arribarien més gols quan va acabar la primera part amb un cop de cap de Rafa que no va acabar en gol per ben poc.

Els del barri del Canal es situen a dos punts del líder // Alena Arregui

Els del barri del Canal es situen a dos punts del líder // Alena Arregui

L’inici del segon temps va estar marcat per un Milan que tornava a avançar-se amb un golàs per l’escaire i un Incresa que no acabava de trobar-se. Al minut 57 el tècnic Isaac Bustamante movia fitxa i realitzava els primers canvis. Justament en la jugada posterior arribaria el gol de l’empat local. David Rivas aprofitava una mala sortida del porter rival per plantar-se davant la porteria buida i empènyer la pilota al fons de la xarxa. 2-2 al marcador i la Incresa es creixia. Ho seguiria provant de totes les maneres possibles, però el Milan també s’aproximava amb perill. Si no fos per les grans aturades del porter local Cristian Roldan el resultat hauria estat diferent.

Al minut 73 Rafa va ser expulsat per doble groga i l’Atlètic Incresa perdia moltes opcions d’endur-se el partit, ja que Rivas es trobava bastant sol en gairebé totes les jugades d’atac locals. Els nervis començaven a passar factura. Al minut 80 arribaria l’ocasió més clara del partit, desaprofitada pels del barri del Canal. Rivas feia una bona penetració a l’àrea i una posterior passada al segon pal que Kevin Guevara va enviar al mateix pal. I així va arribar el final del partit.

El Milan es conformava amb l’empat contra el líder i l’Atlètic Incresa, tot i que moralment volia la victòria, esportivament sabia que durant el partit les coses se li havien complicat molt. Amb aquest empat l’equip perd el liderat i se situa a dos punts del primer de la taula, el Pescadores CF.

Fitxa tècnica

FCF Fitxa Partit Atletic Incresa Milan Hospitalet 2013

Recomanacions personalitzades