Iniciativa recull gairebé 500 signatures per la Renda Garantida Ciutadana

La campanya de recollida de signatures en favor de la ILP per la renda garantida ciutadana es tanca a Molins de Rei amb gairebé mig miler d’adhesions. Iniciativa per Molins de Rei valora positivament la xifra aconseguida.

Les 500 signatures molinenques es sumaran  a la resta per ser presentades al Parlament // Iniciativa per Molins de Rei

L’acte central de la recollida de signatures va comptar amb Diosdado Toledano a la Federació Obrera // Iniciativa per Molins de Rei

Després de més de sis mesos de campanya, Iniciativa per Molins de Rei ha aconseguit recollir gairebé 500 signatures a favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la Renda Garantida Ciutadana. La militant ecosocialista Josefina Pérez i la regidora Mercè Ferrer, responsables de la campanya, han mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts gràcies a les diverses taules informatives instal·lades per recollir suports durant els últims mesos a diferents punts de la vila.

Des d’Iniciativa per Molins de Rei consideren que a nivell nacional s’aconseguirà que la iniciativa es pugui debatre al Parlament: “Si a l’agost el nombre total de signatures recollides superava les 40.000, amb l’esforç del final de la campanya confiem en que es passi de les 50.000 adhesions que calen perquè el Parlament es vegi obligat a debatre la proposta”, asseguren.

La Renda Garantida Ciutadana vol regular per llei que tots els ciutadans tinguin un ingrés mínim mensual de 664€, quantitat que segons l’Estatut de Catalunya, ha d’assegurar els mínims per una vida digne a les persones, famílies o nuclis de convivència que es trobin en situació de pobresa.

En el passat ple municipal del mes de febrer es va aprovar per unanimitat una moció a favor d’aquesta ILP i, en col·laboració amb EUiA Molins de Rei i Revolta Global, es va organitzar un acte a la Federació Obrera amb la participació d’un dels promotors d’aquesta iniciativa, Diosdado Toledano.

Recomanacions personalitzades