Els reptes del CN Molins de Rei són cada cop més ambiciosos

Els grups més grans de natació ja han començat la competició i durant les següents setmanes ho faran les categories inferiors. Tots treballen de valent per superar els èxits de la temporada passada.

La temporada es presenta apassionant // CN Molins de Rei

La temporada es presenta apassionant // CN Molins de Rei

Els grans resultats obtinguts durant la passada campanya encara segueixen presents en el dia a dia de la secció de natació del CN Molins de Rei. Blanca Cortés va aconseguir una quarta posició al Campionat d’Espanya com a premi a la bona feina durant tot el curs, així que enguany es treballarà en el mateix sentit. Els 128 nedadors i nedadores del club ja han començat els entrenaments i tot just s’està iniciant la competició.

Els entrenaments matinals i de molts dissabtes seguiran essent claus per a millorar el rendiment dels esportistes. Com afirma Dolors Pradell, entrenadora i responsable de natació del CN Molins, en una entrevista publicada al lloc web del club, els nedadors tenen “els mateixos reptes que l’any passat”. I és que s’ha millorat tant que, si fa un any els esportistes no es proposaven lluitar per una final d’un Campionat de Catalunya, ara sí ho fan. A més, el CN Molins cada cop gaudeix de més experiència en competicions d’aquests tipus, el que afavoreix les seves possibilitats de fer un bon paper.

La primera cita oficial es va dur a les instal·lacions del CN Sant Feliu. Els nedadors infantils, júniors i absoluts van participar en la jornada de fons i estils. En total, 14 esportistes del club van prendre part de les dues proves, els 1.500 lliures i els 400 estils en categoria masculina i 800 lliures i 400 estils en femenina.

La propera competició serà per l’aleví del club, el dia 19 d’octubre. L’equip entrenat per Sergio Lloret, nova incorporació de la present campanya, disputarà la primera jornada de Lliga Catalana a Viladecans. Els prebenjamins i benjamins, en canvi, començaran el 26 d’octubre al Club Natació Sant Feliu.

Recomanacions personalitzades