Detingut un jove vicentí per robar cadenes d’or a dos molinencs

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 23 anys de Sant Vicenç dels Horts per robar cadenes d’or a dos molinencs realitzant estrebades a la via pública. Les víctimes han estat un menor d’edat i una dona gran. El lladre ha quedat en llibertat amb càrrecs.

La policia va detenir el lladre el passat 7 de setembre, de matinada, poc després de fer una estrebada a un noi menor d’edat i robar-li una cadena d’or en un parc del municipi. En el moment de cometre el robatori, el detingut anava acompanyat d’altres persones. Els agents, que van ser alertats de seguida del robatori, van iniciar la seva cerca per la zona fins que un agent de la Guàrdia Urbana va localitzar a prop del lloc del robatori un grup de persones que s’ajustaven a la descripció. Entre elles hi havia el presumpte lladre, que va sortir corrent en veure la policia. Policia local i agents dels Mossos d’Esquadra van fer una persecució conjunta del fugitiu fins que el van detenir a l’interior del pati d’una escola, on s’havia amagat.

El detingut és un jove de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Vicenç dels Horts al qual la unitat d’investigació dels mossos d’esquadra va tornar a detenir una setmana més tard arran d’una investigació iniciada a principis de setembre per tal de localitzar l’autor d’una altra estrebada comesa el matí de l’1 de setembre també a Molins de Rei.Les tasques d’investigació van determinar que es tractava del mateix autor dels fets. En aquest cas, la víctima va ser una dona de 66 anys, a la qual li van robar una cadena d’or que portava penjada al coll mentre caminava per la via pública.

El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

 

Recomanacions personalitzades