Millora l’asfalt de vuit carrers

La campanya d’asfaltatge de carrers que ha dut a terme l’Ajuntament durant els mesos d’estiu ha finalitzat amb la millora del ferm de vuit carrers de diferents barris del municipi, actuant sobre una superfície total de prop de 4.000 metres quadrats.

Un operari treballant en les actuacions realitzades al carrer Sant Isidre // Ajuntament de Molins de Rei

Un operari treballant en les actuacions realitzades al carrer Sant Isidre // Ajuntament de Molins de Rei

En total s’han millorat 3.930 metres quadrats de carrers durant els mesos d’estiu, i principalment al setembre. Les actuacions més importants de la campanya d’asfaltatge han tingut lloc als carrers Sant Isidre, Sant Domènec de Guzman i Bruc, on s’ha intervingut en tota la secció. A banda del nou asfaltatge complert, en aquests tres casos s’han repintat totalment els carrers, i en els casos de Sant Isidre i de Sant Domènec de Guzman s’ha aprofitat per col·locar uns elements nous en les places d’estacionament que estan pintades en bateria per tal d’evitar que els vehicles envaeixin la vorera. “Hem aprofitat les actuacions per incrementar també els nivells d’accessibilitat dels vianants”, explica el regidor de Via Pública, Miguel Zaragoza, destacant que d’’aquesta manera s’ha guanyat espai útil pels vianants a les voreres, fent-les més accessibles.

Els carrers Sant Antoni Abat, la intersecció dels carrers Puigcerdà amb Torres i Bages i la intersecció de l’avinguda Barcelona amb el carrer d’Horta també han estat asfaltats. “Hem volgut que les millores arribessin al màxim número de barris possibles”, remarca Zaragoza. Sobre el carrer Carme Galceran també s’ha actuat, i en aquest cas s’ha arribat a un acord amb els veïns per aprofitar els treballs i eliminar un pas elevat però mantenint el pas de vianants.

El cost total de les actuacions d’asfaltatge ha estat de 82.303 euros, pagats en part gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Els treballs d’aquest estiu han suposat més del doble de la superfície asfaltada l’any passat, quan es va actuar només sobre tres carrers.

Recomanacions personalitzades