Les sirenes del CN Molins de Rei

Ja s’han iniciat els entrenaments de natació sincronitzada del CN Molins de Rei. La disciplina es consolida i continua creixent en el seu tercer any. Les nenes entrenen fins a 5 hores i mitja setmanals per poder estar a les competicions preparades per la Federació Catalana de Natació.

Aquest és el tercer any que hi haura natació sincronitzada al CN Molins de Rei// CN Molins de Rei

Aquest és el tercer any que hi haura natació sincronitzada al CN Molins de Rei// CN Molins de Rei

Per tercer any consecutiu, el CN Molins de Rei aposta per l’esport amb més ritme a l’aigua, la natació sincronitzada. Aquest any s’ha pogut obrir un segon grup i ja són una vintena d’esportistes les que competiran en categories aleví i benjamí. Les sirenes de Molins de Rei entrenen 5 hores i mitja setmanals i com ja ho van fer l’any passat en un parell d’ocasions participaran a les competicions oficials de la Federació Catalana de Natació.

La monitora de ballet Gemma Samsò i els ajudants de natació Mireia Ramoneda i Enric Rodríguez són els encarregats de portar l’equip tècnic de sincronitzada. Aquesta temporada es sumarà una nova entrenadora, Isabel Toll. Els objectius que es plantegen són, principalment, aprendre que no és un esport individual sinó col·lectiu i progressar dia a dia per continuar creixent. Es d’hora per parlar però qui sap si a Molins de Rei hi ha una Ona Carbonell o Andrea Fuentes amagada.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *