Iniciativa prepara canvis pensant en les eleccions municipals del 2015

Iniciativa per Molins de Rei ha celebrat unes jornades per treballar els reptes de futur del partit i marcar noves propostes d’acció política, tant a curt termini com pensant en les eleccions municipals del 2015. En les properes setmanes es faran públics canvis en l’organització del partit.

Fa dos anys que Iniciativa va perdre l’alcaldia de Molins de Rei i després d’un temps de desubicació i adaptació al nou ecosistema polític, els ecosocialistes ja posen la mirada en les eleccions municipals del 2015. Per això, s’han tancat durant un cap de setmana a una casa dels Hostalets de Pierola amb l’objectiu de treballar els nous reptes que té per davant el partit. La regidora Mercè Ferrer creu que aquestes jornades “han permès gaudir de temps suficient per fer aflorar noves idees i treballar-les col·lectivament”.

Una considerable representació de militants del partit han analitzat durant dos dies l’escenari social i polític local i han presentat noves propostes d’acció política. Unes propostes que marquen el camí a seguir tant a curt termini com de cara a les eleccions municipals del 2015. L’objectiu és consolidar una proposta alternativa i forta enfront la sociovergència que governa actualment l’Ajuntament, com ja van anunciar a principis d’any.

En aquest sentit, es va començar a preparar l’organització de l’assemblea d’Iniciativa per Molins de Rei que es durà a terme durant les properes setmanes i que servirà per presentar el balanç d’acció del partit i del grup municipal, així com per dur a terme “alguns canvis importants dins l’organització”, segons han informat fonts del partit.

Els militants d'Iniciativa per Molins de Rei van encarar els reptes de futur en una trobada a Hostalets de Pierola // IxMdR

Els militants d’Iniciativa per Molins de Rei van encarar els reptes de futur en una trobada a Hostalets de Pierola // IxMdR

Els ecosocialistes van fer un anàlisi del panorama polític i social del municipi durant les jornades i van concloure que “el govern municipal genera que la ciutadania cada cop es trobi més allunyada de la política institucional”. Al mateix temps, sumat a una tònica de la política general, van constatar que “el carrer cada cop està esdevenint més protagonista”.

També van analitzar la situació del municipalisme que es deriva de la reforma de l’administració local pels projectes de llei de l’Estat i de la Generalitat de Catalunya. Va ser un dels temes que més debat va generar durant les jornades entre els militants ecosocialistes.

Recomanacions personalitzades