La maduresa impera sobre un joc estèril

El Molins de Rei CF s’emporta el derbi contra El Papiol per 3 gols a 2 en un Municipal Josep Raich que ha tornat a aconseguir una bona entrada. Els molinencs ja són segons en un inici de lliga esplèndid. 

El Molins és, per fi, un equip madur // Adrià Casaín

El Molins és, per fi, un equip madur // Adrià Casaín

Alguns canvis en l’onze del Molins, com ja és habitual en la metodologia de Joan Garcia, situaven a Francisco Alcaide a la mitja punta i a Joan Gosa i Joan Torelló dirigint la sala de màquines al centre del camp. Àlex Agudo, Carles Capella i Eric Criado conformaven l’atac i Chufo, estranyament, es quedava a la graderia amb la multitud d’aficionats que acompanyaven als molinencs.

El partit va oferir poc joc, la manca de continuïtat i falta de profunditat dificultaven molt la creació d’oportunitats. Això fins que Eric Criado va fer un autèntic golàs des de més de trenta metres per l’escaire del porter papiolenc.  No obstant, abans del descans, El Papiol marcava el gol de l’empat a partir d’un mal rebuig de la defensa.

La dada: Àlex Agudo (8) i Eric Criado (7) han marcat conjuntament (15) més gols que cap altre equip de la lliga

La segona meitat començava apagada i el Papiol es va avançar però dues pinzellades d’Àlex Agudo en dos minuts frenètics donarien els tres punts al Molins de Rei CF una jornada més. L’equip, en una clara mostra d’ofici, va aguantar amb el marcador a favor durant els minuts finals, on els papiolencs van avançar línies.

Aquest Molins, més madur, ja ha après a guanyar aquest tipus partit que abans se li escapaven. Un exemple del canvi de xip és el que va passar la temporada passada, quan el Molins empatava a casa contra El Papiol per 1 a 1 amb un golàs de Capella. Aquell mateix partit de ja fa un any es va escapar en el minut 93, mostra la ingenuïtat que tenia l’equip i que ara l’ha traduït en ofici.

Sota els pals, estava Albert Garcia, de 21 anys, porter de la casa, que va defensar la porteria per primer cop aquesta temporada. Tot i rebre dos gols on podia fer pràcticament res, el seu rendiment va ser notable. Veurem si l’Albert segueix tenint oportunitats o, d’altre banda, Joan Garcia aposta cegament per Ferran.

Els molinencs sumen 14 punts i ja es troben en el segon lloc de la taula, només per sota de l’Esparraguera. El diumenge vinent els de Joan Garcia visiten Torrelles, un conjunt que ve de golejar al camp del Corbera.

Fitxa tècnica

Captura de pantalla 2013-10-13 a las 21.51.02

Recomanacions personalitzades